Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Empties – produkter jag använt upp!

03072017-IMG_9890Hej vänner! :-)

Har ni sett på youtube att vissa visar upp sina så kallade “empties” ? dvs produkter som dom använt upp den senaste tiden.

Jag tänkte köra en sån idag, fast här på bloggen :-) Som ni vet provar jag väääldigt många olika produkter. Ska jag vara ärlig så är det är inte ofta jag använder slut på produkter utan jag kanske testar eller använder upp hälften. Nu har jag dock samlat på mig några produkter som jag den senaste tiden, mer eller mindre har gjort slut på och har eller kommer köpa igen!03072017-IMG_9893Minns ni att jag fick hem duschkräm och body milk från L’Occitane för ett tag sen? Ni kan läsa inlägget här. Jag älskar, älskar, älskar dom! Body milken är helt slut nu.. doften är fantastisk och den går snabbt in i huden.  Jag kan komma på mig själv att sitta och lukta på min arm timmar efter att jag duschat och smort in mig, haha! Jag MÅSTE införskaffa en ny sån här :-) Jag har fortfarande kvar av duschkrämen, den går inte åt lika fort.03072017-IMG_9895Vem hade kunnat tro att Zlatan skulle vara så grym på doft? Jag har fått så många komplimanger när jag burit denna doft och folk har gissat på allt från Dior till Lancome. Alla blir lika förvånade när jag svara Zlatan! haha :-) Jag har en till på lager så den ska påbörjas snarast ;-)03072017-IMG_9896Älskar också den här Brow Pot från NABLA! Den har perfekt konsistens, inte för torr och inte heller för kladdig och färgen sitter hela dagen. Den här är inte helt slut men den har börjat bli lite torr nu, jag har haft den ganska länge. En ny är på väg hem till mig! :-) Jag kör färgen Neptune.03072017-IMG_9900Den här mascaran tror jag faktiskt inte att jag har visat här i bloggen? Tanken var att jag skulle det, för jag gillar den verkligen, det har bara inte blivit av. Big Bold Extreme från IsaDora får en stor tumme upp från mig! Den ger volym som håller hela dagen. Borsten är dock något stor för nedre fransarna men med lite pill har det gått bra ändå :-)03072017-IMG_9903Sist ut har vi Fit Me Matte Poreless från Maybelline. Den här har ni ju sett massvis med gånger här i bloggen, känns det som. Nr 220 är min sommarfärg och jag sprang faktiskt in på Åhléns och köpte en ny här om dagen. Ett måste i sommar! :-)

Hoppas att ni gillade detta inlägg. OM ni gjorde det och vill att jag kör fler  produkter (längre fram, måste göra slut på dom först, haha!) så kan ni väl trycka på ♥ nedan så vet jag? :-)

Kraam!

495 Comments

Leave a Reply