Meny
DOFT / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Flora Chic

IMG_0042Godmorgon på er! Min dag började mindre mysigt… med tandläkarbesök. Jag har ingen tandläkarskräck dock, tycker bara det är segt att betala så dyra pengar, haha. Måste dessutom tillbaka imorgon och ta bort tandsten.. suck! Men man får tänka att det är värt det och så blir man (iaf jag) mer noggrann med tänderna. Till exempel blir det inga mer kolsyrade drycker för mig på ett tag :-P

Till något roligare! Här om dagen fick jag hem en doft från Artistry. Jag har inte testat märket tidigare men hört talas om det. Dom har en hel del makeup och hudvård, därför blev jag lite förvånad när jag fick hem en parfym :-)IMG_0044Till att börja med är flaskan fantastiskt söt och för det andra är doften riktigt bra! Den påminner mig jättemycket om en annan doft men jag kan inte sätta fingret på exakt vilken. Ralph Lauren kanske? Hmm..

Doften är citrusaktig med noter av fräsch clementin, mild och söt bulgarisk ros samt ylang ylang från Madagaskar. Blommig och feminin, precis som jag gillar det :-) It’s a keeper!

No Comments

    Leave a Reply