Meny
HÅRVÅRD & STYLING

Blev ingen frisör!

IMG_9923IMG_9918Fy fasiken så less jag är nu! :-( Jag hade bokat en frisörtid hos MoHair i Solna (som jag brukar klippa mig hos) idag. Tänkte passa på att fräscha upp håret inför semestern. Så jag går från jobbet, skyndar mig för att komma dit i tid och när jag kommer in så säger dom att jag inte har någon tid bokad?! What?! Ringde in och bokade tiden för flera veckor sedan så ja har heller inget på skrift som styrker det. Kändes som dom inte trodde på mig men jag vet ju att jag pratade med en tjej och bokade tiden. Så jäkla surt!  :-(

Ingen frisör kunde ta sig an mig heller eftersom alla gått på semester. Nu kommer det säkert vara omöjligt att få en frisörtid nånstans innan jag själv går på semester. Åh! Vet ni nån bra frisör i Stockholm alternativt Sundsvall som kan tänkas jobba så får ni jättegärna komma med tips!! ♥

Fick ett bud med sprejfärget från L’Oreals colorista i förra veckan, kanske får roa mig med dom så länge..

No Comments

    Leave a Reply