Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Aloe vera och magkramper

09072017-IMG_0040Hej vänner! Har ni haft en bra helg? Min har varit bra men ändå dålig. Jag har de senaste två dagarna och framför allt nätterna haft sånna magkramper så jag knappt kunnat sova. Jag är van att ha ont i magen eftersom jag har IBS men så här ihållande brukar det inte vara. Jag TROR att det beror på att jag tagit aspirin (mot tandvärk) som innehåller acetylsalicylsyra, vilket kan vara väldigt starkt för magen. Sjukvårdsupplysningen gav mig lite tips så nu hoppas jag att detta går över snart. Inte alls kul :-( Men, jag har ändå bitit ihop och varit ute i skärgården både igår och idag. Riktigt mysigt! Eftersom vi haft så fint väder så kände jag verkligen inte för att ligga inne och är glad för att jag tog mig ut lite :-)

Nog om mig. Jag fick hem lite nyheter från The Body Shop i förra veckan och fastnade direkt för denna aloe vera gel. Aloe vera har läkande egenskaper för bl.a. brännskador så det är perfekt att ha som after sun när huden utsatts för sol och om man råkat bränna sig. Jag kommer ta med denna till Grekland nästnästa vecka och ha den i kylen på hotellet. Fatta hur skönt att smörja in kroppen med svalkande aloe vera efter en dag på stranden :-)

Ha en fin kväll allihopa ♥

351 Comments

Leave a Reply