Meny
PERSONLIGT & VARDAGSLIV / RESOR & HOTELL

Sundsvall och APA

21072017-IMG_0383Godmorgon! Vi kom fram till Sundsvall igår kväll. Jag älskar ljusa sommarnätter och man ser faktiskt skillnad mellan Sundsvall och Stockholm fastän det “bara” är 40 mils skillnad. Den här bilden från ån tog jag ca kl. 23.00.

Jag gillar att Sundsvall fortsätter utvecklas hela tiden (sen ja flyttade härifrån för 10 år sedan) och inte bara är “gamla vanliga”. Det öppnar nya restauranger, uteserveringar, butiker och dom bygger fina små fontäner, parker överallt. Alltid massa nytt att se och testa :-)21072017-IMG_0360Igår besökte vi restaurang APA tillsammans med min bästa tjejkompis och hennes kille. APA snackar alla om i den här stan och vi förstår dom, hamburgarna är fantastiska! Om ni någonsin är i Sundsvall så borde ni prova detta ställe.21072017-IMG_0373Härlig fotovägg på tidigare besökare :-)21072017-IMG_0381Sundsvall har blivit riktigt grymma på mat och barer!

Nu ska vi packa ihop oss och röra oss ut till sommarstugan, YEY! Jag har längtat så mycket att få åka ut till ön :-) Hoppas ni är OK med att det inte kommer inlägg lika frekvent nu när jag har semester.

Ha en toppenlördag allihopa! ♥

53 Comments

Leave a Reply