Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Subculture

27072017-IMG_0110Hej på er! :-) Det är en märklig känsla att vakna upp i Grekland, att sedan på eftermiddagen promenera runt i Mall of Scandinavia här i Stockholm och nu ligga på soffan hemma i Solna.

Det var faktiskt ganska skönt att åka hem idag. Igår hade vi 36 grader varmt. Det blir nästan lite svårt att andas och ens orka vara ute i solen med en sån hetta tycker jag. Skulle bli samma temperatur idag och redan tidigt imorse när vi klev upp var det varmt.

Nog om det! Nu är vi som sagt hemma och det är dags att återgå till skönhetsrelaterade inlägg :-) Innan jag åkte iväg hann jag testa lite nytt från Anastasia Beverly Hills, bland annat paletten Subculture. Låt oss ta en titt!27072017-IMG_0114Paletten kommer i mörkblå sammet. Många företag satsar på sammets-dekorerade förpackningar just nu. Jag gillar det :-)27072017-IMG_012427072017-IMG_0120Paletten har en härlig mig med dova färger. Cube, Adorn och Electric är duokromskuggor de övriga är matta.

Pigmenten är magiska! Skuggorna känns nästan lite krämiga och ger en full täckning med en gång. När jag swatchar så här bra skuggor så sitter jag bara och gapar för mig själv, haha!

Har dock läst hos lite olika bloggare att dom är smuliga. Såg att bl.a. Linda gjort ett test där hon visar hur mycket som smulat medan hon swatchat. Tråkigt! Annars en mycket bra palett som säkert kommer bli en favorit här hemma :-)27072017-IMG_013027072017-IMG_0136

No Comments

    Leave a Reply