Meny
DANMARK / INREDNING / ÖVRIGT / PERSONLIGT & VARDAGSLIV / RESOR & HOTELL

Horsens

07082017-IMG_0451Hej från Danmark! :-) Idag fyller min älskade pojkvän år så dagen har gått till att fira han.

Vi började morgonen med paket på sängen och en god frukost med hans familj innan vi åkte in till stan för att kika lite i butiker. Vi är i Thomas hemstad som heter Horsens och ligger mitt på Jylland.07082017-IMG_0431Vi gick förbi en choklad- och glassbutik som vi alltid går till när vi är här. Dom har verkligen allt möjligt och dansk glass skiljer sig lite från vår svenska. Thomas tycker att den är godare här i Danmark.. såklart ;-)07082017-IMG_0434Uppe till vänster ser ni “drys” alltså finhackad choklad som man rullar glassen i. Det är Thomas absoluta favorit. Själv väljer jag alltid.. 07082017-IMG_0438..kulglass med “guff” ! Det är typ marshmallows-fluff. MUMS! :-)07082017-IMG_0449Sen passade jag på att springa förbi Søstrene Grene, min favoritbutik! Jag håller verkligen tummarna för att denna butik kommer till Stockholm. Jag vet att dom har öppnat butiker i Malmö för inte så länge sedan. Søstrene Grene säljer allt möjligt pyssel, inredning, festartiklar osv. Jag hittar alltid något här :-)07082017-IMG_0446Vi har väldigt mycket dansk design i vårt hem, inte bara för att Thomas är dansk, utan för att dom har väldigt bra smak för inredning. Jag tycker man ser butiker överallt med cool inredning. Trist att man inte kan ta med sig så mycket på flyget :-)

Nu ska vi krypa ner i sängen och se film strax. Imorgon väntar en ca 3 timmar lång bilresa upp till norra Danmark och Skagen. Ska bli kul att se! Vi hörs imorgon. Kram ♥

15 Comments

Leave a Reply