Meny
HEMMA HOS OSS / INREDNING

Home Sweet Home

11082017-IMG_0616Efter en lång dag med resa via Köpenhamn inklusive flygförsening och sedan bagagestrul på Arlanda så är jag äntligen hemma! Såklart väldigt tomt utan Thomas. Vi har varit med varandra 24h om dygnet de senaste tre veckorna och det är ju inte vi vana vid eftersom vi reser och jobbar mycket i vardagen. Väldigt mysigt! ♥

Igår firade vi förresten vår 5-årsdag. Vi möttes redan i juni 2012 men blev inte tillsammans på riktigt förrän i augusti samma år. Jag jobbade i utlandet så för att få det att funka var jag tvungen att flytta hem. Tänk vilken tur att jag gjorde det :-) 5 bästa åren och mer ska det bli hoppas jag!11082017-IMG_0619Igår när vi åt middag fick vi en present av Thomas mamma och hennes man. Vi har länge pratat om dessa ljus från Sompex och blev så glada när vi fick ett! Det är alltså ett ljus gjord i riktig paraffin (som stearin) men med LED-lampa. Det finns många varianter av dessa ljus men vi gillar just det här märket för att dom ser så äkta ut. Veken rör sig så på håll går det knappt att se att det inte är ett äkta ljus :-)

Finns på Illums Bolighus här.

No Comments

    Leave a Reply