Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Att ta hand om tänderna

12082017-IMG_0623Godmorgon! Otroligt skönt att få sova ut i sin egen säng och känna att man inte ska vidare nånstans på ett tag :-) Konstigt nog så är “sova ut” att vakna före kl 9 för mig. Betyder det att jag börjar bli gammal? haha. Jag har alltid älskat att sova och kan (läs: kunde) lätt sova till kl 10-11 när jag varit ledig, men den här semestern har jag inte sovit längre än kl 9 nån dag. Många dagar har jag studsat upp redan kl 7. Inget mig emot, älskar att vara morgonpigg!

Min morgon har iaf varit lugn. Jag har hunnit gå igenom min mail och kalendern. Back to business! :-) Vill ni veta något kul förresten? Om mindre än en månad börjar vår köksrenovering :-) Kommer såklart att blogga om det och visa er bilder eftersom ni var många som ville det.12082017-IMG_0627Imorse testade jag även att borsta tänderna med min nya tandborste från FOREO. Det är en eltandborste gjord i silikon och PBT polymer som lättare klarar av att ta bort plack än en vanlig eltandborste men som ändå är snäll mot tandköttet. Sedan jag var hos tandläkaren har jag blivit väldigt mån om att ta hand om mina tänder! Jag ska på kontroll igen i oktober och då ska hon inte kunna hitta någon tandsten ;-) Eltandborste ska ju vara bättre än en vanlig, har jag hört. Vad använder ni?12082017-IMG_0631Batteriet i denna håller i ca 6 månader. Fördelen är att man inte behöver ha någon laddare, smidigt om man t.ex. är på resa. Kostar ca 499kr och finns att köpa bl.a. här.

No Comments

    Leave a Reply