Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / HUDVÅRD / NYA PRODUKTER

Caudalíe

20082017-IMG_0797Hej på er! Nu har våra vänner åkt hem mot Sundsvall igen. Väldigt mysigt med ett spontant besök så där. Vi satt uppe ganska sent inatt och spelade kort, ett kortspel som var helt nytt för mig och Thomas.

Idag har vi strosat runt lite på Mall of Scandinavia och ikväll blir det bara lugnt. Vi tänkte hinna med gymmet en sväng innan det blir soffamys och film. Svettas ut lite av allt godis, vin och god mat från igår, hehe.

Ni kanske undrar vad lådan ovan är för något. Cuadalíe hörde av sig och frågade om jag vill testa några av deras produkter. Jag har ju varit ganska ointresserad av hudvård, vilket ni som läst bloggen ett tag vet. Men, helt ärligt så börjar jag intresserade mig för det mer och mer. Kanske har det och göra med att jag blir äldre ;-)20082017-IMG_0801Jag har fått dessa produkter att prova. Ett micellärvatten som effektivt tar bort makeup och smuts från huden.20082017-IMG_0806Vinoperfect (vita tuben) är en återfuktande kräm som även peelar. Den ska göra porerna mindre och huden jämnare. Vinosource (den rosa tuben) är en gel-kräm som ger en långverkande återfuktning.20082017-IMG_0810Sen fick jag några minisar, ett serum för morgon och kväll, en djuprengörande mask och en ögonkräm.

Ska bli spännande att testa. Har ni testat produkter från Caudalíe ? :-)

548 Comments

Leave a Reply