Meny
DOFT / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Spontanbesök och lime!

img_3667_facetune_15.08.2017-213445.jpgHej på er!

Kikar in här lite sent idag eftersom vi fick ett oväntat men väldigt trevligt besök idag :-) Min bästa kompis och hennes kille ringde imorse och hörde om dom kunde komma hit. Ska tilläggas att dom bor i Sundsvall och alltså satte sig och bilade till Stockholm för att spendera dagen med oss och sen åka hem imorgon igen. Well, vi är ju spontana så självklart sa vi ja koooom! :-D hehe. Sagt gjort, vi har käkat grillat och sitter nu och spelar spel, dricker gott och käkar godis i mängder. Riktigt mysig kväll :-)

Anyway, det jag ville kika in för att berätta för er är att jag under några har dagar testat två nya produkter från Emma S.
img_3664_facetune_15.08.2017-213310.jpgEn body wash och en body lotion med doft av lime. Alltså dom doftar så himla gott! :-) Sen är dom ganska “rinniga” i konsistensen båda två så dom är inte så feta liksom. Tumme upp från mig!img_3665_facetune_15.08.2017-213346.jpgNu måste jag gå tillbaka till spelet.. jag ligger sist, haha! Kram på er

No Comments

    Leave a Reply