Meny
ÖVRIGT

10 främsta skönhetsbloggarna 2017

Skönhetsbloggar-2017

För ett tag sedan fick jag ett mail från en anställd på Cision, ett kommunikationsföretag. Hon berättade att bloggen blivit nominerad i deras lista över Sveriges främsta skönhetsbloggar 2017!

“Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, antal läsarkommentarer, samt aktivitet och delningar i sociala medier.”

Så himla kul! Jag är jätteglad och tacksam över att få vara med på denna lista. Tusen tack och självklart ett stort tack till alla er som kikar in här varje dag, lämnar kommentarer och gör det KUL att blogga :-)

Jag har länge funderat på hur jag ska kunna utveckla bloggen och göra den ännu bättre. Jag älskar att blogga men det är svårt att hinna få ihop fler inlägg än ett om dagen när man samtidigt jobbar heltid.

Jag har iaf gjort en planering där jag ska försöka variera innehållet mer, men om ni har tips eller idéer på vad ni vill läsa om så får ni jättegärna lämna en kommentar :-)

Kram på er! ♥

No Comments

    Leave a Reply