Meny
ISABELLE TIPSAR

Höstens hetaste färg – RÖD!

Inlägget innehåller köplänkarsmink hösten 2017Höstens hetaste färg 2017 är RÖD! ..i alla fall inom mode, men jag tycker inte man ska vara rädd för att ta med den röda färgen med i sin makeup. Ett par klassiskt röda läppar eller röda naglar är alltid snyggt och funkar till det mesta. Här är några andra röda skönhetsprodukter som jag tycker du kan ta en närmare titt på!

• • • •

Hårborste från HH Simonsen. Piggarna i denna hårborste sliter inte lika mycket på håret så du kan till och med använda den på blött hår. Passar alla hårtyper och reder lätt ut tovor. Jag älskar mina (ja, jag har 3 stycken) borstar från HH simonsen!

OPI nagellack i färgen To the mouse house we go har en perfekt klarröd färg som är tidlös!

Vågar du gå steget längre? Maria Nilas inpackning Cacao Red fräschar upp, vårdar och ger ditt hår en röd ton. Jag tycker det är SÅ fint att skymta röda toner på brunetter när höstsolen ligger på!

NYX har en läppenna i flytande form som låter dig leka loss.

Smith & Cult gör inte bara nagellack utan dom har väldigt fina läppglans också. Just denna innehåller ett finmalt guldskimmer och ger dina läppar ett fint plut.

Aden har ett jättefint rött glitter som du kan använda till din makeup men även på naglarna! Med ett genomskinligt nagellack kan du enkelt skapa glittriga naglar :-)

NYX har ögonskuggor i alla möjliga färger, va inte rädd att testa de rödtonade! Rött och koppar passar speciellt bra på dig som har gröna ögon.

No Comments

    Leave a Reply