Meny
FÖRE & EFTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

MAC Bold & Bad Lash

28082017-IMG_1189Hörrni! Vår köksrenovering närmar sig med stormsteg, ska bli så kul :-) Igår kväll ställde jag mig och bakade muffins fyllda med hallon och vitchoklad. Det är ett lyxproblem att ha massa bär i frysen (jag brukar plocka när vi är i Sundsvall) som man måste göra sig av med. Tror mina kollegor blir glada idag, jag tog nämligen med mig två påsar med muffins att bjuda på ;-)

Det var verkligen inte bakning jag hade tänk att skriva om i detta inlägg utan jag tänkte berätta att MAC släppte en ny mascara i början av juli. Jag har nu testat Bold & Bad Lash, som den heter. Låt oss ta en titt ;-)28082017-IMG_1194MAC har också satsat på sammet (bokstäverna) på förpackningen, man ser det hos många företag just nu. Jag gillar det!28082017-IMG_1198Det som är speciellt med denna mascara är att den har två borstar i ett och dom har olika formulas. Den stora borsten separerar och ger volym från fransrötterna ända ut till topparna.28082017-IMG_1200Den lilla borsten (den är pytteliten!) har en annan formula som inte smular och kladdar. Den är alltså gjord för underfransarna. Jag tycker egentligen inte att den stora borsten är för stor för nedre fransarna men den här lilla undviker såklart allt kladd!mac bold and bad mascaraUtan / Med

Vad tycker jag?
Jag är faktiskt riktigt imponerad av denna mascara. Jag kan måla på flera lager utan att det blir spindelben eller klumpigt. Den lilla borsten känns dock lite torr och tar inte upp så mycket färg så där får man måla på några lager ifall man är van vid mycket volym. Smular eller kladdar inte under dagen. Något svår att tvätta av men det gör mig inget, hellre att den sitter på plats hela dagen. Grym mascara som jag kommer fortsätta använda! :-)

Priset ligger på 250kr och du hittar den i alla MAC-butiker/diskar samt online.

2 Comments

 • Josefine
  29 August, 2017 at 14:27

  Vad kul med renoveringen, att ha något att se fram emot under hösten! Och till mascaran: tyckte den gjorde ett väldigt bra jobb, det ser naturligt men som ändå ger bra volym!

  Reply
  • isastar
   29 August, 2017 at 15:01

   Verkligen! Ska bli så kul :-) Jag håller med dig, det ser väldigt naturligt ut, även om man lägger på flera lager. Kram!

   Reply

Leave a Reply