Meny
MINA MAKEUPLOOKER / ÖGON

Warm Neutrals

03092017-IMG_1378 copy03092017-IMG_1370 copy03092017-IMG_1363 copy

Åh, vilken härlig söndag vi har haft.. även fast vi inte har gjort typ nånting! Haha. Igår blev det en halvspontan utgång och som känt brukar ju dom oftast bli som bäst. Thomas käkade middag med en vän och jag drog hem till Lina. Hon och jag drog sen vidare till Vassa Eggen där det var 90-talskväll. Vi dansade oss svettiga till gamla låtar man nästan glömt och sen mötte vi de andra för en sista drink innan hemgång. Så kul kväll!

Här är en look jag gjorde nu ikväll. Jag blev så himla sugen på göra något med en fet eyeliner.. så så fick det bli! :-) Jag är faktiskt grymt imponerad av NYX epic inc liner, det har jag nämnt förut men det tåls att sägas igen.

Produkter jag använt:
Bryn: NABLA brow pot Neptune
Ögonskuggor: Sigma Warm Neutrals eyeshadow palette
Eyeliner: NYX Epic Ink Liner
Mascara: MAC Bold & Bad Lash mascara
Fransar: NYX Wicked Lashes Tease

Kram på er! ♥

5 Comments

 • Josefine
  4 September, 2017 at 10:18

  Så himla fin sminkning!

  Reply
 • Lotta
  20 September, 2017 at 15:04

  Allt väl?

  Reply
  • isastar
   20 September, 2017 at 17:40

   Hej Lotta! Kommer du till detta inlägg när du går in på min blogg? Sedan dom gjorde om designen har det buggat en hel del och jag själv hamnade på “Warm neutrals” inlägget hela tiden jag gick in på bloggen ett tag, men nu ska det vara fixat! Du kan förmodligen inte heller se mina inlägg. Testa gå in i inkognitoläge :-) kram och tack för att du frågade <3

   Reply
 • Lotta
  20 September, 2017 at 20:37

  Märkligt, har för mig jag kommenterade innan? Nåväl, fin sminkning!
  Undrar bara vart du tagit vägen? Är allt väl?
  Kram

  Reply
  • isastar
   20 September, 2017 at 21:14

   Tack! Jag är kvar och postar inlägg varje dag men det verkar inte som du kan se dom? :-/

   Reply

Leave a Reply