Meny
EVENTS / HÅRVÅRD & STYLING

Rapunzel of Sweden 10 år

Godmorgon! Hoppas ni mår bra. Jag har dragit på mig en förkylning.. suck! Har jätteont i halsen, kunde knappt sova natten till igår och hade även lite feber igår. Jag har inte tid att vara sjuk, vi är ju mitt uppe i renoveringen av köket. Så ja kör på ändå! Jag får vila sen när vi är klara :-P

Igår kväll hann jag även med en sväng till Rapunzels 10 års-jubileum!  I vanliga fall hade jag bokat av och legat hemma och vilat istället, men en vän från Göteborg var på besök i stan och jag hade osat oss plus en till vän till detta event sen innan. Visste hur kul dom tycker det är att få gå på event så jag hade inte hjärta att stanna hemma, och sen ville jag såklart krama om henne när hon är i stan ♥

Det blev dock en tidig kväll, men himla kul att få vara med och fira Rapunzel :-)

Festen höll till på No 18 vid Stureplan. Väldigt vackra lokaler!

Det bjöds på god plockmat, cupcakes och… choklad! mums! 

Grundaren Ida höll ett tacktal för dessa 10 år. Hon berättade om deras resa från en liten 2-rummare i Umeå till att nu finnas i över 60 länder. För er som inte har så stor koll på Rapunzel of Sweden så säljer dom löshår och hårvårdsprodukter. Idas mamma fanns även på plats och Ida berättade en rörande historia om hur hennes mamma fått cancer mitt i den hektiska exponeringen. Tillsammans med kunder har Rapunzel samlat ihop 1 miljon kronor till cancerfonden!

Vi blev stylade i håret och fick kika lite på produkterna som Rapunzel har. Jag har faktiskt inte provat något från dom så det ska bli kul att testa de vi fick med oss hem!

Innan vi drog hemåt så hoppade vi in i “fotostudion” där man fick testa olika peruker. Vi fick oss ett gott skratt! :-D

Tusen tack Rapunzel of Sweden och Vass PR för en kul kväll! ♥

3 Comments

 • Josefine
  8 September, 2017 at 09:42

  Så kul med fotobås! Och så fina små hamburgare!

  Reply
 • Jessica
  12 September, 2017 at 09:20

  Tack älskade fina vän, love u <3

  Reply
  • isastar
   12 September, 2017 at 13:57

   <3

   Reply

Leave a Reply