Meny
HEMMA HOS OSS

Vi var tvungna att beställa en lyftkran!

Hej vänner!

ursäkta min frånvaro, jag har varit hemma sjuk idag! Min förkylning håller i sig och hostan blev bara värre igår vilket resulterade i utebliven sömn, därför  jag höll mig hemma idag. Vid ca kl 9 imorse kom Bring förbi med vår leverans från IKEA. När dom ca 20 min senare fått in allt så säger dom “vi har ett problem – vi får inte upp bänkskivan”. Ehh, nähä? Där stod vi med en bänkskiva i sten som väger över 100kg och undrade vad fasiken vi skulle göra. Otroligt nog fick vi tag på ett företag (och vår snälla granne!) som kunde hjälpa oss med lyftkran och på så sätt få in skivan genom balkongen. Och detta var klart innan klockan 11! Hur sjukt?! Vi fattade inte hur vi ens lyckades haha! sen däckade jag på soffan och sov mer eller mindre resten av dagen. Känner mig mycket piggare nu och hostan har lagt sig lite så imorrn är jag tillbaka med roligare blogginlägg :-)

kram och godnatt på er!

2 Comments

 • Josefine
  12 September, 2017 at 09:30

  Vad skönt att det löste sig!

  Reply
  • isastar
   12 September, 2017 at 13:57

   Ja! :-)

   Reply

Leave a Reply