Meny
NYA PRODUKTER

Huda Kattan x Sephora

Inlägget innehåller köplänkar

Hej på er! Hoppas ni har haft en fin tisdag. Det har jag. Min hosta håller i sig men jag är på benen och har jobbat idag. Nu har jag dessutom fått SÅ ont i halsen av allt hostande… suck! Aja.

Jag tog en paus från målandet här hemma (vi är igång och målar väggen grå nu) och tänkte därför passa på att visa er några produkter från Huda Beauty. Ni har väl inte missat att det går att köpa Huda Beautys produkter på svenska Sephora?

Huda är känd från instagram och har flera miljoner följare. Med tanke på att instagram svämmar över med volymfransar så är jag inte så förvånad att hon släpper fransar med mega-volym!

Samantha #7 är sjukt fina och påminner lite om Ardells populära Wispies. Priset ligger på 190kr för ett par. Mycket dyrare än wispies.

Sasha #11 är också SÅ fina! Jag skulle inte bära denna typ av fransar till vardags men till sminkningar och fest tror jag att dom kommer vara så fina!

Jag brukar vanligtvis inte gilla fransar med en sån här tjock kant vid limningen utan föredrar sånna med “prickar/ryggrad” men jag läste inne hos min bloggkollega Lina att dessa ändå ska vara väldigt lätta att applicera. Jag lääängtar tills vi är klara med allt byggkaos här så jag får sätta mig ner och göra en sminkning med dessa :-)

Hudas Liquid Lipsticks har blivit väldigt populära bland skönhetsälskare. Jag har 4 stycken i min ägo, två matta och två skimriga. Priset ligger på 235kr styck.

Även dessa är SÅ fina och dom doftar fantastiskt. Jag har lite svårt för glitter på mig själv och jag önskar att jag kunde bära upp det, för det är ju så fint. Färgen Trophy Wife som är matt är dock helt i min smak och kan bli en ny favorit!

Moody, Snobby, Bombshell och Trophy wife.

Kan tilläggas att dom sitter som BERG. Jag kunde knappt tvätta bort färgerna ovan från min arm, haha!

3 Comments

 • Josefine
  13 September, 2017 at 08:38

  Såå fina fransar!

  Reply
 • Cornelia Granslätt
  16 September, 2017 at 12:34

  Men alltsåååååå läppglansen!! Vilka fantastiska färger!! :D

  Reply
  • isastar
   16 September, 2017 at 14:05

   Ja, superfina! :-) Älskar formulan också!

   Reply

Leave a Reply