Meny
GUIDER & TUTORIALS / MINA MAKEUPLOOKER

Tutorial Naked Heat Makeup

Hej vänner, har ni haft en fin dag ? ♥ Idag kom snickaren och började lite smått med att sätta upp nya köket. Thomas har åkt iväg på tjänsteresa så jag är ensam med allt just nu. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas med spackel, tapet, färg osv. för den väggen som är kvar men.. på nåt sätt ska det väl gå! :-)

Jag kom på att det var länge sedan jag delade med mig av en tutorial så jag tänkte bjuda på en här på kvällskvisten :-) Ni minns sminkningen ovanför som jag gjorde med Naked Heat paletten för ett tag sedan va?

Här gick jag från en dagsmakeup (sminket jag haft på jobbet) med bryn och mascara till en mer kvälls/partylook.

Första bilderna försvann fokusen på litegrann, sorry för det. Jag började i alla fall med att lägga en orange/brun skugga i globen. Jag ville ha en sotad look så jag använde en fluffig pensel och gjorde övergångarna mjuka.

Sen la jag en mörkare brun matt skugga på den yttre delen av ögonlocket och en ljus skimrig skugga på den inre delen. Sen blandade jag samman övergången så att färgerna gick in i varandra.

Så här såg det ut när jag kände mig nöjd :-)

Sen la jag den mörka skuggan även under ögat och tonade ihop den med den övre i yttre ögonvrån. Jag ville inte ha en skarp eyeliner men gärna något som markerade ögat lite så jag tog en svart ögonskugga (finns ej med i Heat paletten) och suddade den längs med fransarna både uppe och nere.

Sen bättrade jag på mascaran eftersom den jag hade, hade suttit hela dagen. Klart!

Hoppas ni gillade denna tutorial. Kom ihåg att ni får gärna trycka på hjärtat nedanför. Ni är helt anonyma, jag kan inte se vem som trycker på ♥ men jag kan se vad ni gillar för typ av inlägg :-)

Kram!

5 Comments

 • Josefine
  14 September, 2017 at 09:18

  Är såå sugen på den paletten!

  Reply
  • isastar
   16 September, 2017 at 20:26

   Den är väl värd pengarna! :-)

   Reply
 • Emma
  16 September, 2017 at 10:22

  Kul med inspo om hur man gör en lite “snällare” look med Heat. Köpte den i veckan och gick all-in på de röda skuggorna, blev ju snabbt lite för mycket :D

  Reply
  • isastar
   16 September, 2017 at 10:52

   Haha jag förstår! Självklart kan jag göra det :-) kram!

   Reply
 • Linda
  16 September, 2017 at 21:17

  Så snyggt! Kan du inte skriva ut vilka skuggor du använt precist och var?
  Tack på förhand!

  Reply

Leave a Reply