Meny
HEMMA HOS OSS

Renoveringskaoset

Välkomna hem till oss!

Det är fortfarande kaos här. Jag kan hantera kaoset men det är väldigt jobbigt att inte ha något kylskåp. Vi kan liksom inte äta hemma utan måste planera varje frukost, lunch och middag. Jag hade hoppats och trott på att kylskåpet skulle vara på plats innan helgen.. men nej, det ser inte ut att bli så.

Idag när jag kom hem efter jobbet och såg att vi bl.a. har ett hål (!) i vår vägg, att jag inte vet hur en annan vägg ska hinna fixas i tid osv. så bröt jag ihop. Jag är ju själv med allt nu eftersom Thomas är på tjänsteresa. Jag är SÅ glad att vi valde att ta in hantverkare och inte göra allt själva, som vi var inne på först.

Jag ringde snickaren och han lugnade mig något. Han kommer hit imorgon bitti och går igenom allt och kommer även ge mig tips och råd för hur jag ska göra. Förhoppningsvis är allt klart den här tiden nästa vecka. Bara att hålla ut!

545 Comments

Leave a Reply