Meny
HEMMA HOS OSS

Nya köket börjar ta form..

Hej på er!

Äntligen börjar köket träda fram, sakta men säkert! Nu kanske ni undrar varför det saknas en bit av den grå väggen under skåpen? Jooo, för att det var ett hål i väggen där som uppstod när hantverkarna tog ned det gamla köket. Jag trodde liksom att dom skulle sätta skåpen i samma höjd som sist och därför brydde vi oss inte så mycket om det, men IKEA har tydligen andra standardmått…

..vilket då gjorde att ca 10 cm av hålet syntes. Därför har jag fått skurit bort en bit av tapeten sen blandat gips och fyllt ut hålet och sen spacklat. Nu ska det bara tapetseras på nytt och målas igen. Samma sak med andra väggen till höger. De ska inte vara lätt att renovera kök inte ;-P

Vi köpte en stooor hink med spackel på Flügger som vi tänkte skulle räcka, men det gjorde det såklart inte ;-) Fick springa in på Clas Ohlson och köpa deras spackel. Tycker det funkar minst lika bra och är billigare!

Så här ser våran bänkskiva ut förresten! Ljusgrå sten med lite mönster, inte marmor men nästan :-)

Medan spacklet torkar ska jag ta och gå igenom veckans pressprover jag fått hem. Jag har bland annat fått några produkter från Rihannas Fenty Beauty! Skuttade hem av lycka igår från posten. Dom är såååå fina! Ska visa er :-) Kram så länge!

No Comments

    Leave a Reply