Meny
NYA PRODUKTER

Maria Nila släpper vegansk handtvål!

 

Hej på er! :-) Har precis landat hemma i soffan. Efter jobbet åkte jag till min vän och bloggkollega Lina då vi bestämt att käka middag tillsammans. Vi gick till nyöppnade Pinchos som bara ligger en liten bit ifrån där Lina bor. Så härlig restaurang! Inredningen är verkligen speciellt och maten var superbra, men jag älskar ju tapas så ;-)

Jag har tänkt i flera dagar nu att jag ska visa er en ny handtvål som jag fick på Maria Nilas party. Nu i oktober så lanserar Maria Nila 4 olika handtvålar som är helt veganska! Den tvål jag har hemma har en doft av ingefära (jag ogillar ingefära i mat) och den är väldigt fräsch i doften och känns lyxig!

De fyra olika varianterna som alla har olika doft och färg heter Ginger, BoquetMeadow och Breeze och kommer kosta 179kr för 300ml. I utvalda butiker och på www.marianila.com från och med den 6 oktober.

 

1 Comment

  • Josefine
    20 September, 2017 at 10:04

    Är så taggad på att testa!

    Reply

Leave a Reply