Meny
ISABELLE TESTAR & SWATCHES / ÖGON

L’Oréal Paradise Extatic Mascara

Inlägget innehåller köplänkar

Jag har under några veckor testa den nya hypade mascaran Paradise Extatic från L’Oréal! Jäklar vilken publicitet denna mascara fått. Jag tycker att jag ser den överallt, haha :-) Det var min vän Lina som tipsade mig om den och självklart var jag tvungen att prova.

Många jämför den här med Too Faceds populära Better Than Sex Mascara. Det känns som att antingen gillar man BTS eller så inte. Jag gillar borsten på den men den faller ner under ögonen på mig under dagen. Är denna från L’Oréal bättre? Scrolla vidare om du vill veta vad jag tycker! :-)

Borsten påminner väldigt mycket om BTS som ni kan se. Paradise Extatic ger mycket volym vilket jag gillar men jag upplever tyvärr också att mina fransar lätt får “spindelbens-effekten”. Jag får vara lite försiktig vid appliceringen. Däremot så sitter den bättre under dagen än vad BTS gör även om även denna faller en del.

Jag skulle inte rekommendera denna mascara till någon med väldigt korta fransar just för att den inte bygger lika mycket på längden som volymen. Letar du en volymmascara kan du dock spana in denna! :-)

Utan / Med

Priset ligger på 139kr men såg att den är nedsatt med 20% HÄR just nu :-)

406 Comments

Leave a Reply