Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

16 Julkalendrar för skönhetsälskaren 2017

Inlägget innehåller köplänkar

Efter mina inlägg om The Body Shops och Rituals julkalendrar fick jag en fråga om jag inte kunde dela med mig av fler kalendrar för julen 2017. Visst kan jag det! Jag älskar ju julen :-) Tycker du att det är lite väl tidigt för allt julsnack så kan du skippa läsa detta inlägg ;-)

PS. MISSA INTE min julkalender som jag kör igång här på bloggen den 1 december. Varje dag ända fram till jul tävlar jag ut fina skönhetsprodukter!

 

LookFantastic har en kalender i år som heter “Beauty in Wonderland”. Den har totalt 25 luckor som innehåller 9 fullstora produkter från blandade varumärken och 16 deluxeprover varav 19 är exklusiva överraskningar som passar perfekt för julen och festligheter. Priset ligger på 1100kr och innehållet är värt 3120kr. Den släpps den 10 oktober men går att förbeställa redan nu. Du hittar den HÄR.

 

 

Sephora Winter Wonderland Calendar innehåller Sephoras egna produkter i miniformat som bl.a. ansiktsmasker, nagellack, blush och ögonskuggor. Jag är lite osäker på om denna kommer till Sverige eller om den endast finns i USA. Låt oss hoppas att den kommer hit, så himla söt ju! :-) edit: Denna kommer till Sverige och priset ligger på 475 kr hos svenska Sephora!

 

Skönhetssajten eleven.se lanserar sin första egna julkalender i år! Priset ligger på 1495kr och innehållet är värt hela 5000kr! Galet, eller hur? Dessvärre verkar den redan vara slutsåld men det går att anmäla sig till bevakning HÄR! :-)

 

En annan kul kalender hittar vi hos ASOS. Innehållet varierar från olika varumärken så som NYX, Carmex, St Tropez, The Ordinary m.m. Dom har även en kalender för killar som innehåller grooming produkter! Asos skickar till Sverige, priset ligger på ca 700kr och du hittar kalendern HÄR.

 

 

Kalendern för alla nagellacksälskare. Essies julkalender 2017 innehåller 7 full size produkter och 14 minisar. Priset ligger på 699kr och innehållet är värt hela 1900kr. Du hittar den HÄR.

PS. MISSA INTE min julkalender som jag kör igång här på bloggen den 1 december. Varje dag ända fram till jul tävlar jag ut fina skönhetsprodukter!

 

 

Sleek vet jag att många av er gillar. Dom har bra produkter till relativt låga priser och finns att köpa hos bl.a. H&M. Innehållet är blandat ur Sleeks sortiment med läpprodukter, ögonprodukter och verktyg. Jag hoppas att denna kalender dyker upp i Sverige, om inte annat så hittar du den HÄR.

 

 

NYX cosmetics släppte sin första julkalender förra året och självklart har dom en även i år! Lippie countdown innehåller, kanske inte helt oväntat, 24 läpprodukter! Lip Lingerie, Liquid Suede Cream Lipstick, Soft Matte Lip Cream i olika flera nyanser :-) Kommer till Sverige i november och priset är 649kr.

 

 

Gillar man märket no7 kan denna kalender vara värd att spana in! Den släpps först den 25 oktober men man kan skriva upp sig på väntelista HÄR :-)

 

Skulle du ha vägarna förbi Harrods kan jag rekommendera dig att spana in Harrods Beauty Advent Calendar som innehåller lyxiga produkter från varumärken som NARS, Marc Jacobs, Huda Beauty, Bobbi Brown m.fl. Priset ligger på ca 2700kr.

En kalender jag inte hade tackat nej till är Molton Browns Scented Luxuries Advent Calendar. Ni vet ju vid det här laget hur mycket jag gillar Molton Browns produkter. Kalendern innehåller 26 väldoftande produkter och går att köpa HÄR.

 

 

Förra året hade jag Benefits kalender och den spelade till och med musik! hehe :-) Precis som förra året innehåller årets kalender 12 luckor med bästsäljare som High Beam, Hoola Bronzer och Rollerlash Mascara. Du hittar Benefit hos Sephora.

 

Soap & Glory har släppt sin kalender I’ts A Calendar GIRLS! och den innehåller 24 härliga produkter. Finns att köpa HÄR.

 

 

Ciatés nagellackskalender brukar vara väldigt populär och brukar finnas hos bl.a. Åhléns. Årets kalender innehåller 24 luckor med 23 lacker och 1 nagelfil. Kostar 875kr och du hittar den HÄR.

 

 

Estée Lauder släpper i år en lyxig Multi Brand Calendar där dom samlat produkter från flera av deras varumärken så som MAC, Clinique, Smashbox och Glamglow. Släpps 23 oktober.

BareMinerals har också släppt en julkalender i år! 24 minisar mineralsmink, allt från läppglans till mascara och puder. Priset ligger på 995kr och värdet är ca 3000kr. Du hittar den hos Åhléns.

 

Sist men inte minst vill jag tipsa om Yankee Candles julkalender som jag själv spanat in i några år nu. Kanske dags att ta och beställa en i år :-) Priset ligger på ca 499kr medan värdet är över 1000kr. Du hittar den bl.a. HÄR.

PS. MISSA INTE min julkalender som jag kör igång här på bloggen den 1 december. Varje dag ända fram till jul tävlar jag ut fina skönhetsprodukter!

2,050 Comments