Meny
FÖRE & EFTER / HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Höstfräsch färg och klipp

Hej på er! :-) Hur mår ni? Fredag och allt! Ser verkligen fram emot denna helg, för vet ni. Köket är KLART! :-) Ska självklart ta bilder och visa er i helgen.

Igår passade jag på att fräscha upp mig själv också efter allt slit. Mitt blonda sommarhår hade blivit väldigt varmt i tonen och slitet i längderna. Jag har letat frisör ett tag och blev rekommenderad av mina kära vän Sara Dahlgren. Jag mötte Sara för första gången på Maria Nilas event och jag kände direkt att hon verkade kunnig och dessutom jättegullig så jag bokade in mig hos henne.

Hon la kalla blonda slingor i olika nyanser med min egen bottenfärg som grund och klippte sedan upp och tunnade ut mitt hår en hel del. Så himla skönt att bli av med det där långa tjocka! Jag är supernöjd och känner mig verkligen redo inför hösten :-) Tusen tack Sara! ♥

No Comments

    Leave a Reply