Meny
HEMMA HOS OSS / INREDNING

Stringhylla

 

Hej! Har ni haft en fin söndag? :-) Vi har spenderat söndagen på *trumvirvel* …IKEA!

Haha! Nej, men vi lämnade faktiskt tillbaka lite småsaker som blev över efter att snickaren var klar med allt. Sen åt vi lunch och trängdes med alla barnfamiljer. Vi fick med oss några kastruller, en stekpanna (vi måste ha nya till hällen), blommor och lite andra småsaker.

Idag fick vi även hjälp av vår snälla granne (som har en betongborr) att sätta upp stringhyllan i köket. Vi har ännu inte bestämt riktigt vad som ska stå på den utan ställde bara upp lite småsaker vi hade hemma. Lampan blir kvar men sen kommer vi nog byta prydnadssaker fram och tillbaka innan vi blir helt nöjda. Fördelen är ju att man kan ändra när som helst :-)

Nu börjar det kännas riktigt mysigt att vara i köket :-)

No Comments

    Leave a Reply