Meny
HEMMA HOS OSS / INREDNING

Ytterdörren är klar!

 

Hej på er! Har ni haft en fin söndag? Vi har haft städdag här i huset och sen har vi bara tagit det lugnt. Jag fick ett tråkigt samtal under förmiddagen också. Min älskade farmor ligger på sjukhuset :-( Just nu är hon okej men skulle det bli sämre så är jag redo att åka hem. Jobbigt att bo så långt bort när det händer saker i familjen.

Nu är den orang-gul-bruna dörren ett minne blott i alla fall! Idag målade jag klart den. Är ni redo? :-)

Tadaaa! Den blev grå-blå. Den ser faktiskt mer blå ut än grå, men det beror lite på hur ljuset ligger på. Vi är iaf jättenöjda och den passar resten av vår inredning mycket bättre :-)

Jag hittade en ny lampa till vår hall när jag var i Göteborg. Vi har länge letat en lampa som ger både ljus uppåt och nedåt eftersom vår hall är rätt så mörk. Sen ville vi inte heller att den ska stå ut för mycket eftersom väggen är precis där man kommer in. Den här från

Nu ska vi beställa hem lite mat och inta soffan. Både jag och Thomas har en späckad vecka framför oss. Imorgon ska jag bl.a. på bloggmöte och sen ska jag få se nyheter från YSL Beauty. Hörs imorgon :-)

1 Comment

  • Lotta
    16 October, 2017 at 16:56

    Det blev ju fint!

    Reply

Leave a Reply