Meny
HUDVÅRD / NYA PRODUKTER

Flyr hösten för några dagar

 

God morgon! Hoppas ni mår bra, det gör jag. Idag flyger jag till Italien tillsammans med Daisy Beauty. Vi är ett stort antal skönhetsbloggare och journalister som tillsammans ska ha “skönhetskonferens” i fyra dagar. Ni som läst bloggen ett tag vet ju att jag varit iväg på sånna här resor tidigare. Jag kommer såklart ta med både datorn och kameran för att kunna uppdatera er. Jag hoppas att få höra om en massa mumsiga nyheter i skönhetsvärlden :-)

På tal om nyheter så har jag testat EOS nya handkrämer. Ni vet dom små färgade bollarna med läppbalsam? Samma märke har alltså kommit ut med handkräm nu.

Det kommer tre dofter, Cucumber, Berry Blossom och Vanilla Orchid varav den sista är för extra torr och känslig hud. Krämerna är 100% veganska och har 90% naturliga ingredienser. Tumme upp! Krämen i sig är bra men tyvärr så blir jag inte så jätteimponerad av förpackningen. 

Förpackningen känns som en prototyp, en halvfärdig produkt. Jag som jobbat i skönhetsbranschen några år har sett ett antal prototyper från fabriker och det här känns som en sån. Jag hade gärna sett nån kul färg, den här känns tråkig enligt mig.

Det står i pressinformationen att förpackningen är återanvändningsbar men jag vet inte riktigt hur dom menar, för man verkar inte kunna fylla på den ? Jag antar att dom menar att den kan återvinnas och bli till en ny handkräm?

Är du sugen så kostar den iaf 59kr och börjar säljas nu i mitten av oktober på Åhléns och hos utvalda apotek.

Nu måste jag packa innan taxin kommer! Vi hörs i Italien :-) Kram ♥

2 Comments

 • Lotta
  19 October, 2017 at 12:21

  Ha det så trevligt!

  Reply
  • isastar
   27 October, 2017 at 22:07

   Tusen tack Lotta, vi hade det superbra :-)

   Reply

Leave a Reply