Meny
ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER

Gosh Copenhagen lanseras i Sverige!

 

Innan jag stack iväg till Italien så fick jag hem ett presskit från danska GOSH Copenhagen som nu lanserar i Sverige. Lite på tiden då märket faktiskt grundades redan 1945 (!) och finns i 80 länder.

Jag känner till märket eftersom jag sprungit på det hos Matas (danska motsvarigheten till Kicks här i Sverige) typ varje gång jag och Thomas varit i Danmark de senaste 5 åren. Däremot så har jag inte alls testat särskilt många produkter så det ska bli väldigt kul!

Det jag gillar är att alla GOSH produkter utvecklas och produceras i Danmark, allt för att man ska kunna säkerställa högkvalitativa produkter till plånboksvänliga priser.

Vissa produkter tilltalar mig lite mer än andra, bland annat detta banana powder. Det har en ljusgul färg som neutraliserar röda toner och även funkar som highlighter. Kändisar som t.ex. Kardashians sägs använda denna typ av puder. Det är helt veganskt och ska matta ner och ge en perfekt finish samtidigt som det behåller hudens fuktnivå.

Jag faller också alltid för skuggpaletter, som ni kanske märkt vid det här laget. Kunde inte hålla mig från att swatcha denna direkt. Helt ok pigment, jag har swatchat på primer.


I sortimentet hittar man också highlighters i både flytande- och puderform.

Det ska bli spännande att testa dessa och så återkommer jag om jag hittar några favoriter :-) Hojta om ni ser någon speciell produkt ni vill att jag recenserar lite närmare.

Kram ♥

No Comments

    Leave a Reply