Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / FÖRE & EFTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

IDUN Minerals Nordic Veil

 

Halloj! Hur mår ni? ♥ Nu har vi kommit hem till Stockholm igen :-) Det blev en snabbvisit i Sundsvall denna gång men jag hann ändå med det mesta jag hade planerat att göra.

Under helgen har jag också testat en ny foundation. Jag har testat en hel del ny foundations den senaste tiden och har hittat flera nya favoriter som jag ska visa er. Först ut har vi alltså Idun Minerals Nordic Veil.

Innan vi börjar vill jag även passa på och berätta att jag numera arbetar med bland annat detta varumärke, men jag har inte blivit ombedd att skriva om dessa produkter och jag har heller inte fått betalt eller så för detta inlägg, utan det är helt och hållet mitt eget val och mina åsikter :-)

Med det sagt. Idun är känt för att ha produkter som är snälla mot huden och innehåller bra ingredienser. Med andra ord, perfekt för dig som är känslig eller kanske har allergier. Jag är inget proffs på ingredienser men för dig som är intresserad.. här kan du se vad Nordic Veil Foundation innehåller.

Jag provade mig fram och kände att färgen “Freja” passar mig bäst. Den har en gul underton och jag är väldigt gul i mig själv.

Här har ni min osminkade fejja. Min hy är lite bråkig just nu och har ballat ur lite efter att jag testat väldigt mycket nya krämer och smink den senaste tiden. Ska lägga en lugnande ansiktsmask nu ikväll! :-)

Så här täckande är Nordic Veil. Jag har applicerat den med en sminksvamp. Jag upplever att man kan få den tunnare om man vill men också mer täckande. Det beror helt på hur du väljer att applicera.

 Om man jämför med Iduns första flytande foundation som heter Norrsken, så är Nordic Veil mer täckande. Färgnamnen stämmer inte heller så om du har t.ex. “Freja” i Norrsken så kan du inte ha “Freja” i Nordic Veil.

Över lag så sitter denna foundation väldigt bra under dagen. Den lägger sig fint och ser naturlig ut, den blir liksom inte kakig fastän den är ganska täckande. Jag personligen hade önskat att den gav lite mer lyster, för den är väldigt matt. Det är dock en smaksak som går dock att lösa med en lystergivande primer under. Jag har hittat en superbra som jag ska visa er i ett annat inlägg!

Idun Minerals Nordic Veil ligger på 279kr och finns att köpa på bl.a. apotea.se

Ha en fortsatt fin söndagkväll allihopa ♥

2 Comments

 • Emsan
  30 October, 2017 at 09:57

  Hej :)
  Tror du den skulle passa för ett ansikte med många torra partier i ansiktet?
  Den förra från Idun tyckte jag gjorde så det torra framhävdes..
  Ha en fin dag :)

  Reply
  • isastar
   30 October, 2017 at 18:43

   Hej! Det beror nog på hur torr man är. Det är alltid bäst att försöka lösa “hudproblem” än att täcka dom. Jag hade nog grundat med ansiktskräm (nattkräm är fetare och går lika bra att köra på dagen om man är väldigt torr) och en återfuktande primer innan foundation i så fall. Jag tror också att man kan få ett litet prov av foundation hos apoteket för att testa hemma innan man köper en stor flaska :-) Kram!

   Reply

Leave a Reply