Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER

Isabelle testar torr ansiktsmask

 

Hallo! Har ni haft en fin måndag? Jag har varit på jobb i Skänninge hela dagen. Jag är jättedålig på att hitta i södra Sverige (skyller på att jag är norrlänning) så jag hade ingen aning om vart det låg.. men nu vet jag! ;-)

Men till nåt helt annat. Som jag nämnde igår så har min hud strulat lite den senaste tiden. Inte mycket, men när man som jag, sällan har problem så undrar man vad fasiken som händer. Först fick jag en massa finnar på hakan som jag testade maskinen från Foreo på. Sedan blev min panna helt knottrig ! Dags att göra något åt saken.

Jag bestämde mig därför för att testa en ansiktsmask som jag velat testa ett bra tag efter att ha läst om den på nån blogg. Det här är en torr ansiktsmask från Swiss Clinic. Den är alltså inte kladdig som de flesta ansiktsmasker vanligtvis är.

Masken innehåller en massa göttiga ingredienser som ska reducera rynkor och fina linjer, återfukta och föryngra huden samt få en jämnare hudton.

Man rengör ansiktet och har därefter på sig masken i ca 15 min… och ser ut som en läskig seriemördare, typ. Thomas hoppade till när jag kom ut ur badrummet, haha! Det jag gillar är att man fäster den runt öronen så den sitter på plats även under hakan. Sen masserar man utanpå masken så att ämnena aktiveras mot hudens värme och masseras in.

Jag upplever att min hud känns väldigt återfuktad och mjuk efteråt men jag har inte tillräckligt med fina linjer för att kunna se någon större skillnad. En nackdel är den ganska dyr, nästan 300kr! Det ska dock tilläggas att det går att återanvända en mask upp till 3 ggr. Gillar jag den? Jo, det gör jag. Hade jag köpt en till? Hmm.. mja.. kanske, men det har enbart med det höga priset att göra.

Min hud känns iaf bättre så här efteråt och det är jag glad för! :-)

No Comments

    Leave a Reply