Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / FÖRE & EFTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Behåll din favoritfoundation året om!

Inlägget innehåller köplänkar

Hej på er! Jag och Thomas var och körde Bodypump på gymmet nu ikväll. Vi kan ju säga så här. Jag kommer förmodligen inte kunna gå imorgon pga. träningsvärk, haha! Well, träningsvärk är i alla fall en skön värk ;-)

När jag stod där på gymmet och såg mig själv i spegeln under passet så slog det mig också sommarens bränna verkligen sagt tack och hej för länge sedan.
Hur gör ni. Brukar ni byta foundation mellan sommar och vinter? Jag blir väldigt brun under sommaren och väldigt blek under vintern så för mig är det ett måste, men jag vet att många kör samma året om. Vissa har även svårt att hitta foundations som är tillräckligt ljusa.

Ett tips är att köpa “color blenders” dvs. droppar som du använder i din foundation för att göra den mörkare eller ljusare. Perfekt för oss makeupartister men passar lika bra för “hemmabruk”.

Till vänster ser ni min vanliga foundation, sen i mitten har vi min foundation + 2 droppar ljus färg och till höger min foundation + 2 droppar mörk färg.

Här ser ni skillnaden! Just den mörka färgen här är inte så jättemörk, det finns märken som till och med har svarta droppar.

Den ljusa hittar du HÄR och den mörka hittar du HÄR.

No Comments

    Leave a Reply