Meny
FÖRE & EFTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Färga ögonbrynen hemma

Inlägget innehåller köplänkar

Före / Efter

Halloj! Idag tog jag tag i något som jag skjutit på länge. Färgat ögonbrynen! Jag går alltid och tänker att “äsch, dom är inte så ljusa” men sen när man färgar dom så ser man skillnaden. Helt plötsligt fick man mycket mer ögonbryn! hehe :-)

Jag lovade er sist att jag skulle ta bättre bilder och visa lite steg för steg så det kommer här!

Jag använder mig av en brun färg då jag inte vill få dom så markanta men mer markerade. Färgen jag använder funkar på både ögonbryn och fransar, för tjejer så väl som killar.

Jag börjar alltid med att smörja in huden runt brynet med vanlig vaselin. Detta för att färgen inte ska fästa på huden.

Sen blandar jag ca 1 cm färgklick av naturbrun med..

..10 droppar av den här. En flaska räcker för ca 200 behandlingar så den är väldigt dryg!

När jag blandat dessa två är färgen krämig och lätt att applicera. Jag använde en snedskuren pensel i syntet då jag tycker det är lättast men man kan lika gärna använda tops eller den lilla penseln som medföljer i färgpaketet.

Färgningen går snabbt så efter bara någon minut brukar jag ta en bomullspad och ta bort färgen som är längst fram i brynet. Detta för att jag inte vill ha så skarp färg längst fram.

Sen är det klart! :-) För mig tar det allt som allt ca 10 minuter och färgen håller sedan i ca 2 veckor för mig. När man tvättar ansiktet varje dag så försvinner det snabbare. Jag brukar fylla i mina bryn men när dom är helt nyfärgade så behövs det inte.

Kram på er! ♥

No Comments

    Leave a Reply