Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

NABLA Dreamy Palette

 

Den här drömmiga (fattar ni? hehe) paletten från NABLA landade i min brevlåda för några veckor sedan. Enda anledningen till varför jag inte skrivit om den tidigare är för att jag ville ta bilder som är så rättvisa i färgen som möjligt. Idag tog jag tummen ur och ställde upp mina fotolampor! Numera är det alldeles för mörkt att fota utan lampor när man kommer hem från jobbet på kvällen. Bara att inse att det är mörka vintertider nu.

MEN! Det var inte det jag skulle skriva om, utan om den här drömmiga (minst sagt) paletten. Låt oss ta en titt :-)

Jag har ju skrivit en hel del om NABLA tidigare men för er som missat så är det ett italienskt märke som gör helt veganska produkter. Inte en endaste liten lus har fått offra sitt liv med andra ord. Ni visste väl att man ofta får rosa/röd färg från löss i kosmetiska produkter? Uäk :-)

Tonerna i denna palett går i just rosa, rött, brunt och koppar. Dessa färgkombinationer syns mycket just nu.

Så himla fin! Jag älskar paletter som inte väger mycket och har stor spegel. Det är alltid den typen av paletter jag väljer att ha med mig i sminkväskan om jag reser eller liknande.

Kvaliteten på skuggorna är som vanligt riktigt bra! Jag tror aldrig jag har blivit besviken när det kommer till NABLAs skuggor. Nedan ser ni swatch med fuktad pensel. Obs, färgerna är inte i palettens ordning.

Dogma, Lullaby, Rose Gold, Immaculate, Illusion, Vanitas, Delirium, Byzantine, Sistina, Metal Cupid, Inception & Senorita.

Priset ligger på ca 35 euro men den är slutsåld just nu (jag förstår varför) men man kan fylla i sin mail HÄR om man vill få en notis när den är tillbaka i lager :-)

2 Comments

 • Rebecca
  6 November, 2017 at 23:40

  Jag köpte denna precis när den släpptes och har inte använt något annat sedan dess. Så sjukt pigmenterade skuggor och helt perfekt palett för oss som älskar varma toner och skimmer!

  Reply
  • isastar
   7 November, 2017 at 07:42

   Åh, jag förstår det! Jag kommer säkert också använda denna en hel del hehe :-) kram!

   Reply

Leave a Reply