Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Sweed Lashes + By Terry

Inlägget innehåller köplänkar

Förra veckan fick jag hem en otroligt vacker kakburk. Inuti gömde sig godsaker, men inte kakor! Nån som kan gissa?

Lösfransar!! :-D

Bästa Gabriella Elio som är grundare av Sweed Lashes har gjort ett samarbete med skönhetsgurun Terry de Gunzburg och lanserar nu 4 fransar. Jag har varit så peppad att få testa dessa fransar sedan jag först hörde om dom!

Vackra Gabriella och Terry

Jag blev extra glad när jag såg dessa! Jag älskar fransarna som Linda Hallberg gjorde tillsammans med Sweed men jag använde oftast bara 3-singelfransarna i mitten och sen blev de andra kvar. Fördelen med dessa som kommer 3 och inte 1 är att det går  snabbt och smidigt att sätta dom på plats plus att det ger ett väldigt naturligt resultat. Det här tror jag kommer bli en storsäljare! Jag kommer iaf köpa på mig ett lager, haha.

Terry Flair innehåller fransar med 3 olika längder, 7, 10 och 12 mm. Dom kostar 149kr och finns HÄR.

Jag lovar att jag ska visa er mer av dessa fransar, fast i sminkningar :-)

No Comments

    Leave a Reply