Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Bare Sensuals

Inlägget innehåller en köplänk

Hej vänner, hur mår ni? Så skönt med fredag! Veckan har gått otroligt fort men eftersom jag fortfarande är rätt ny på mitt jobb så är det mycket info. Det gör att man blir helt trött i huvudet i slutet av veckan.

Nu har jag precis skjutsat ner Thomas och vår granne till Friends Arena. Dom ska se Sverige spela om en plats till VM ikväll. Själv stannar jag hemma och har bänkat mig i soffan. Köpte mig en god manchego (jag äääälskar ost!) och lite choklad som jag tänkt mumsa på :-)

Förresten, kommer ni ihåg när jag visade er den här paletten och skrev att det är mycket rosa, lila och taupe just nu. Här har vi en till!

Jag använder faktiskt många produkter från BareMinerals vardagligen.

Den här paletten är inget undantag. Min första reaktion när jag öppnade var typ åååh, aaaah, wow! MEN det är lite för ljusa färger för mig. Jag gillar mörka skuggor. De fyra längst ut till höger nr 6, 7, 13, 14 gillar jag mest medan resten känns lite tråkiga. Jag tror att den här paletten passar mer för den som inte vill ha så mycket utan bara lite diskret på ögonlocken.

Jag gillar dock att man valt en mörk mörk brun, nästan lite plommon (nr 13) istället för svart skugga som den mörkaste. Den markerar men blir inte lika hård som svart hade blivit i kontrast till de andra färgerna i paletten.

nr 1-7 swatchade med fuktad pensel

nr 8-14 swatchade med fuktad pensel

BareMinerals Bare Sensuals är just nu nedsatt från 645kr till 568kr HÄR!

No Comments

    Leave a Reply