Meny
HEMMA HOS OSS / INREDNING

Middag hemma hos oss

Det är så mysigt att äntligen ha ett nytt kök! Nu är det liksom riktigt kul att laga mat och bjuda över folk på middag. Ikväll har vi några av Thomas danska vänner över. Well, jag lärde faktiskt känna två av dem redan innan jag träffade Thomas så det är väl mina vänner också :-)

Vi åkte och handlade in i eftermiddag. Är det nån fler än jag som älskar att gå runt på Ica Maxi och handla? haha! De känns som att antingen så avskyr eller så älskar man det. Jag tycker det är kul att gå runt och hitta massa nya grejer osv. Idag bjöd vi dock på en favorit, ryggbiff med rotfruktsgratäng och till det bea och aioli med tryffel. Mums!

Nu sitter danskarna bänkade i soffan framför fotbolls-VM playoff för Danmark – Irland. Själv mumsar jag på godis och ska fixa lite bilder jag tog på min sminkning idag. Det kommer upp här på bloggen imorgon! :-)

Ha en fortsatt fin lördagkväll allihopa ♥

No Comments

    Leave a Reply