Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

3 serum för den trötta vinterhyn

Inlägget innehåller köplänkar

Redan mörkt ute.. suck. Dagarna (helgerna) går så himla fort när det blir mörkt redan vid 15. Eftersom man lätt känner sig trött och torr under den här mörka vintertiden så tänkte jag idag tipsa om 3 serum som jag nyligen testat och gillar.

Men först.. vad är ett serum och varför ska man använda det?

Jo, för att ge huden en extra boost av fuktgivande ingredienser. Först rengör man huden och sedan applicerar man serum, innan sin dagkräm. Serum har oftast mindre molekyler som gör att de kan tränga ner i huden med en hög koncentration av göttiga ingredienser. Dagkräm skapar en fuktgivande och skyddande barriär ovanpå huden medan serumet tränger ner djupare.

Alla serum passar dock inte för alla hudtyper så man får prova sig fram vad gäller ingredienser.

Först vill jag tipsa om denna från bareMinerals som bl.a. innehåller Chai Hu extrakt och en kraftfull peptid för att motverkar synligheten av fina linjer och rynkor. Vitamin C minskar inflammationer och kan därför funka bra om du har problem med finnar och akne.

Serumet i sig är vitt men blir helt genomskinligt på huden och har en fantastisk lyster i sig. Jag älskar lyster! Ni måste kika på denna i verkligheten för det är så svårt att fånga skimret på bild.

Serum kostar en slant men man får tänka på att de innehåller en hög dos av aktiva ämnen och man behöver oftast bara 1-3 droppar till hela ansikte och hals. En flaska håller med andra ord väldigt länge. Du hittar denna HÄR.

Sen har vi nästa som kommer från Solution by Victus, ett märke skapat av hudterapeuter.

Det här serumet är sååå härligt! Alltså man känner hur huden bara slukar fukten och jämnar ut fina linjer med en gång. Detta serum motverkar även förstörelse av hudens fibrer. Ger ingen direkt lyster som den ovan men mums, min hud gillar den ändå!

Ingredienser för er som är intresserade av sånt.

Sist ut har vi den förtrollande lilla flaskan från Farsáli, Unicorn Essence! Och vad är då så speciellt med denna? Själva serumet är ljusrosa, glittrar och luktar SÅ gott! Såklart är skimret supersvårt att fånga på bild även här. Ni måste se själva.

Du hittar Unicorn Essence HÄR.

Ha en fortsatt fin söndag allihopa ♥ bilder på min sminkning kommer lite senare!

No Comments

    Leave a Reply