Meny
HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

EVO Mane Tamer Smoothing Shampoo & Conditioner

Inlägget innehåller köplänkar

Ah, jag har precis kommit ut från en lång varm dusch. Det är bland det bästa på vintern. Komma hem, frusen som en pinne och ställa sig i en varm dusch! hehe.

Jag tänkte tipsa om ett nytt schampo och balsam jag använt nu några gånger. Märket heter EVO och jag hade faktiskt aldrig hört talas om det tidigare innan jag fick hem några prover.

Flaskorna kändes ganska tråkiga och intetsägande tills jag började läsa texterna på.. roliga va? tyckte jag iaf, hehe.

Det enda jag inte gillar är pumpen på balsamflaskan. Så jäkla svårt att få ur något ur den, fattar inte varför man valt en sån typ av pump till en så krämig produkt. Jag hade hellre sett en likadan flaska som till schampot.

Mitt hår älskar iaf innehållet! Det konstiga är dock att mitt hår får volym (!) fastän det inte ska vara ett volymprodukter. Det brukar dessutom vara riktigt svårt att få volym i mitt hår. Jag är supernöjd! :-)

Flaskorna kostar ca 249-279kr styck och det finns olika varianter beroende på hårtyp.

No Comments

    Leave a Reply