Meny
ISABELLE TIPSAR

Tvätta sminkpenslar

 

Morning! Hur mår ni? Jag fick en jobbig huvudvärk igår kväll så jag låg bara i soffan under en filt och såg film. Imorse när jag vaknar är den fortfarande kvar, så himla irriterande! Har tagit alvedon nu men de vägrar släppa :-( Nån fler som brukar få så? alltså att huvudvärken inte släpper fastän man sovit en hel natt? Jag får så ibland. Jobbigt! Speciellt eftersom ja har massa planer idag men helst vill ligga och vila.

Jag tog iaf tag i något här på morgonen som jag skjutit upp allt för länge. Tvättat penslar! Det här är dock bara mina ögonpenslar. Puder, rouge och foundation-penslar får bli en annan dag.

Jag använder alltid YES diskmedel, det löser upp fett och rengör bäst tycker jag. De flesta penslar jag har är i syntet dvs. plast så dom klarar det.

Nu ska jag äta lite och vila en stund, sen ska jag iväg till en kompis och baka lussekatter :-)

2 Comments

 • Elisabeth+Ågren
  27 November, 2017 at 15:54

  Ojoj det var en rejäl hög med penslar!! Hur gör du rent praktiskt när du “diskar” dem?

  Reply
  • isastar
   27 November, 2017 at 17:32

   Jag tar 5-6 st penslar, häller lite diskmedlen och vatten i handen o sen gnuggar ja alla penslar samtidigt i handen tills de inte är någon färg kvar i dom. Sköljer och kramar ut o sen får dom torka liggandes :-)

   Reply

Leave a Reply