Gröngrå ögonskugga

Inlägget innehåller en köplänk

Hej! Hur har er söndag varit? Jag hade en liten tomtenisse på besök under förmiddagen 🙂 Min kompis Emelie var här med hennes 2-årige son en sväng och så tog vi lite julkortsbilder. Jag tycker det är kul att fotografera och ställer gärna upp som fotograf. Det har blivit lite av en tradition att jag hjälper dem ta bilder lite nu och då. Superkul! 🙂

Sen fick jag besök av mina vänner och bloggkollegor Kicki och Lina. Vi satt och surrade om egentligen allt möjligt men vi träffades för att i huvudsak utbyta erfarenhet av bloggning, bildprogram osv. Himla kul och mysigt att få umgås! Vi har redan bokat in ett nytt datum då vi ska ses alla fyra 🙂

Efter att dom hade åkt hem så smet jag in i mitt sminkrum och testade en ny ögonskuggspalett från Smith & Cult.

Jag tycker om gröngrå skuggor även om det är inte ”rätt färger” för att mina blå ögon ska framhävas. Jag ska ju egentligen använda varmare toner.

Jag hade lätt kunnat gå med denna sminkning till jobbet eftersom den inte känns så hård trots eyeliner. Är det för mycket för er andra? Hur brukar ni sminka er till vardags?

Men så är de det där med tid på morgonen. Vi får väl se om jag orkar gå upp tidigt imorgon innan jobbet och dra på en sån här sminkning, haha!

  1. Lotta skriver:

    Snyggt!
    För min del som börjar tidigt och får skynda mig innan dottern kommer farande in i badrummet blir det inte så mycket. Eyeliner/fransmarkering och mascara. Förutom basen då.

    1. isastar skriver:

      Haha, ja det förstår jag! Jag brukar faktisk också bara köra bas, fransmarkering, bryn och mascara… men de är mer för att jag gillar att snooza 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..