Meny
HEMMA HOS OSS / INREDNING

Jul i vårt hus

 

Hej, hur mår ni? ♥ Jag har precis storstädat här hemma. Skurat golven, tvättat osv.. skönt att starta en ny vecka med ett rent hem :-)

I fredags kom min mamma, pappa och morbror till oss och stannade till idag. Vi hade en avtalad middag igår med ett stort gäng på ca 25 pers. Vi åt på Hillenberg som ligger nära Stureplan. Riktigt god mat och trevliga lokaler! Vi alla som var med har sommarstugor på samma ö utanför Sundsvall. Så kul att alla (12) stugor faktiskt kan ha en sån gemenskap att vi nu även ses på vintern :-)

I fredags så fick julen också flytta in hos oss! Jag älskar julen men egentligen tycker jag kanske man ska vänta till första advent med att pynta… men. Jag åker iväg nästa helg och sen har vi inte så mycket av december tillsammans, jag och Thomas. Vi firar julen var för sig med våra familjer så därför passar vi på så vi iaf får ha de uppe ett tag.

Nej, nu ska jag slänga ihop en taco-paj. Min kompis Catarina König vann Sveriges mästerkock förra året och matbloggar på Elle. Tips! Hennes tacopaj är en favorit här hemma! Ni hittar receptet här :-)

No Comments

    Leave a Reply