Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Real Techniques Brush Crush

Jag vill förtydliga att jag jobbar med Real Techniques men jag har inte har blivit ombedd eller betald för att skriva detta inlägg utan det är helt mitt eget val.

Hola! :-) Jag har precis kommit hem från gymmet. Jag har varit där alldeles för sällan den senaste tiden. Det kändes under löpningen kan jag säga! Men jag tog mig ändå igenom 5km på 29 minuter, helt ok. Nu ska jag bara hålla igång det :-)

Men till något roligare…

Äntligen så är Real Techniques nya Limited Edition kollektion Brush Crush här! Jag fick se dessa godingar för första gången för några veckor sedan och som jag har väntat sen dess. Ni vet ju säkert vid det här lager hur mycket jag dras till glittrande ting ;-)

Kollektionen innehåller totalt 7 borstar och 1 svamp (diamond sponge). Där vissa har ett skaft i rosa glitter och andra i lila glitter. Så, så fina! :-)

Powder Brush 300
Complexion Brush 301
Blush Brush 302
Flat Contour Brush 303
Fan Brush 304
Shadow Brush 305
Kabuki Brush

Jag fick chans att träffa grundarna Sam och Nic tidigare i år, du hittar mitt inlägg om det här.

Powder Brush 300

Priserna ligger på 179-299kr styck och just nu finns dom på H&M.

No Comments

    Leave a Reply