Meny
ISABELLE TESTAR & SWATCHES / LÄPPAR / ÖGON

Julens nyheter från NABLA

NABLA har släppt sin Holiday collection! Den är limited edition så gillar ni nåt bör ni skynda er :-) Låt oss kika på den..

Mina pressprover kom i två söta necessärer i svart lack och roséguldsdetaljer. Necessären kostar ca 130kr och går även den att köpa på Nablas hemsida.

Det kommer 6 stycken Liquid Lipsticks. Dessa har en rätt så blöt formula och blir sedan helt matta på läpparna. Jag föredrar en lite mer krämig formula vid applicering, men annars gillar jag dom.

Hylsorna är så fina! Älskar guldstjärnorna :-) Den röda “Silk Road” längst ut till höger har en metallisk finish medan de andra är matta.

Dreamy Matte Liquid Lip kostar ca 150kr styck.

Zen, Ritual, Anarchy, Noblesse Oblige, Broadway & Silk Road

I kollektionen kommer också 4 lipkits som innehåller ett liquid lipstick samt en matchande läppenna. Jag kan ju tycka att man inte behöver en läppenna när man använder ett liquid lipstick, så för min del så skulle jag nog använda dessa separat och inte tillsammans. Pennorna är krämiga och funkar att köra själva över hela läpparna.

Dreamy Lip Kit ligger på ca 190kr styck.

Grace, Alter Ego, Bad Boy & Closer

Sist ut har vi tre nya eyeliners med metallisk finish. Dom här gillar jag! Jag har några fler Dazzle Liners sedan tidigare och dom sitter väldigt bra.

Industrial, Comet & Cruel Jewel

Dazzle Liner ligger på ca 120kr styck.

Intresserad? Som sagt, alla produkterna är limited edition och finns att köpa på www.nablacosmetics.com just nu, men skynda innan dom tar slut :-)

No Comments

    Leave a Reply