Meny
LÄPPAR / NYA PRODUKTER

L’Oréal x Balmain

 

Nån fler än jag som har längtat efter att få se samarbetet mellan L’Oréal och Balmain? :-) It’s finally here! Fler än jag som är spänd på att se färgerna?

Otroligt vacker låda! Jag behåller sällan presslådor (har tyvärr inte plats) men den här kommer nog få stanna kvar som en vacker detalj i mitt sminkrum :-)

Se så vackra hylsor! I kollektionen kommer 4 blå läppstift med kalla färger, 4 gröna med varma färger och 4 svarta med.. lite mer lättburna färger. Switches finns längst ned!

Färgerna är ganska kaxiga och rätt så svårburna för många, skulle jag tro. Tanken bakom namnen på stiften är att man vill lyfta fram den starka kvinnan.

Kalla färger; Freedom, Rebellion, Legend, Power

Liberation, Domination, Confidence, Confession

Varma färger; Glamazone, Fever, Urban Safari, Balmain Instinct

Blir du sugen? Domination är kanske inte helt oväntat min favorit ;-) Priset ligger på 149kr styck och dom finns inom kort i butik. Du kan även hitta dom HÄR.

Nu måste jag jobba vidare med min julkalender jag ska ha här på bloggen. 1 december närmar sig med stormsteg :-)

1 Comment

  • Ellen
    7 December, 2017 at 09:27

    Jag skulle vilja vinna för att jag älskar julkalendrar, julklappar och allt som har med jul att göra jag har inte haft någon julkalender eller har jag inte fått julklappar på år eftersom jag inte har uppehållstillstånd och vi har inte råd med julkalendrar eller julklappar till mig och mina syskon det gör att julen inte är så rolig/kul för oss vi har alltid tråkigt men om jag fick vinna så skulle jag blivit jätte glad och det skulle min syster och mina bröder också bli då skulle jag kunna ge något till mina föräldrar oxå !!Hoppas jag vinnnnnnneeerrr!!!!

    Reply

Leave a Reply