Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Glittermask, nästa stora skönhetshype?

 

För några dagar sedan lanserade Too Faced en ny produkt i USA – en ansiktsmask fylld med glitter. Som den glitter-junkie jag är så väcktes ett stort vill-ha-begär inom mig! Jag har dock ingen koll på när den kommer till Sverige, nån som vet?

Produkten heter GLOW JOB (of course) och skimrar i guld och rosa. Ni måste gå in och se deras video där man får se den “live”. Så himla fin!! Jag bryr mig liksom inte hur stor effekt den ger i form av en ansiktsmask.. jag vill bara ha den.

Glitter är en stor trend just nu och den kommer hålla i sig in i 2018. Vem mer än jag kommer satsa på att få tag på en glittermask?! :-)

Gillar man inte rosa kan man spana in GlamGlows svarta med silverstjärnor istället. Den lanseras nu i december och innehåller även lakrits!

1 Comment

  • Ellen
    7 December, 2017 at 09:26

    Jag skulle vilja vinna för att jag älskar julkalendrar, julklappar och allt som har med jul att göra jag har inte haft någon julkalender eller har jag inte fått julklappar på år eftersom jag inte har uppehållstillstånd och vi har inte råd med julkalendrar eller julklappar till mig och mina syskon det gör att julen inte är så rolig/kul för oss vi har alltid tråkigt men om jag fick vinna så skulle jag blivit jätte glad och det skulle min syster och mina bröder också bli då skulle jag kunna ge något till mina föräldrar oxå !!Hoppas jag vinnnnnnneeerrr!!!!

    Reply

Leave a Reply