Meny
ISABELLES JULKALENDER 2017

Julkalender 2017 – Lucka 1

Lucka 1

Äntligen december! Välkommen till årets julkalender här på bloggen ♥ Hoppas ni ska tycka om denna lika mycket som förra årets kalender. Varje dag ända fram till julafton kommer jag tävla ut fina skönhetsprodukter till er, så se till att kika in här för att inte missa någon lucka!

Vi börjar lucka 1 med en kalender i kalendern. Idag kan en av er alltså vinna en julkalender från hudvårdsmärket Decléor. Jag har själv samma kalender här hemma :-)

Totala värdet av innehållet är hela 3222kr!

Här kan du läsa mer om Decleors julkalender (adlink)

 

För att tävla

Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till midnatt. Var noga med att uppge korrekt e-mail så att jag kan nå dig om du vunnit

Lycka till!

Grattis Elisabet! Du har fått ett mail från mig :-)

Vinnarens namn presenteras i detta inlägg och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

122 Comments

 • Carola Stålnacke
  1 December, 2017 at 00:42

  Med hud som ömmar och svider, vill jag detta märke testa. Smörja och lukta gott så jag inte mera lider. Sen är jag redo att till julen kramas och festa.

  Reply
 • Moa
  1 December, 2017 at 01:24

  Jag vill vinna denna kalender till mig själv :) Har inte haft en julkalender på år och dar så vore helt klart ett lyft för en annars mörk december uppe i norra Norrland.

  Reply
 • tova
  1 December, 2017 at 03:02

  Oj vad det skulle sitta fint med en uppmuntrande nedräkning till jul, just nu är det mest vemodigt för dottern ska vara hos sin pappa hela jullovet och varje dag är en dag närmare ensamheten, en trevlig överraskning om dagen skulle pigga upp en hel del.

  Reply
 • Lena
  1 December, 2017 at 04:07

  Jag skulle vilja vinna den här kalendern för att dela med min mamma. Det vore så kul att testa en skönhetskalender!

  Reply
 • Katja
  1 December, 2017 at 04:16

  Tänk att.ny skönhesprodukt från Decleor varje dag få
  just med denna kan min hud nya höjder nå
  Att jobba som sjuksköterska är stressigt
  om tomten kommer med detta paket vore det extra festligt.

  Reply
 • Emelie Wandel
  1 December, 2017 at 04:24

  Åh, vilken härlig vinst! Jag skulle säga att jag inte har någon bättre motivering än någon annan, men den här vinsten hade absolut lyst upp decembermörkret för mig.

  Reply
 • Johanna
  1 December, 2017 at 06:31

  När hade jag en kalender sist?
  Åratal sedan – så himla trist!
  Att återta traditionen känns helt rätt,
  gör december roligare på alla sätt.
  Varje morgon öppna luckan lite spänt,
  och däri ligger en fantastisk present!
  För Decléor är på skönhet ett geni,
  deras produkter fullkomligen andas magi.
  Men det innebär också ett hot,
  måste mot alla frestelser stå emot.
  Inte låta nyfikenheten vinna,
  då kan hela kalendern försvinna.
  Nej – en per dag är det som gäller,
  sprida ut dessa skönhets-karameller.

  Kram Johanna

  Reply
 • Nina
  1 December, 2017 at 07:17

  En julkalender har jag inte haft på länge så därför hade det varit extra trevligt att få uppleva det igen. Senaste tiden har jag heller inte kunnat spendera mycket pengar på mig själv då vi investerat i en lägenhet och behöver saker till kommande bebis. Därför hade det varit trevligt att få bli lite bortskämd i dessa tider.

  Reply
 • Nathalie
  1 December, 2017 at 07:18

  Vore riktigt roligt att få chansen att testa på ett nytt märke! Vem vet detta kan kanske göra underverk med den torra, trista decemberhuden ⭐️

  Reply
 • Anna
  1 December, 2017 at 07:45

  Min något vintertrötta hy skulle bli så tacksam för en så fin julgåva!

  Reply
 • Petronella
  1 December, 2017 at 07:46

  Som ny entusiastisk följare vill gärna vara med och kanske denna vinna.
  Tänk om jag ett nytt undermedel till
  min hud kan finna!
  Kram och tack!

  Reply
 • Therese
  1 December, 2017 at 07:47

  Hade blivit superglad för en egen mysig kalender ❤️ Hoppas på god tur/Therese

  Reply
 • Sofie
  1 December, 2017 at 07:48

  Tänk vad lyxigt att få vakna upp varje morgon till en sådan här kalender. Det är otroligt sällan jag unnar mig själv något eftersom vi har en underbar liten son som vi prioriterar. Det är helt enkelt väldigt lätt att glömma bort sig själv och har jag tur vinner jag den här och få ro om mig själv lite grann inför julen. Stor kram. :)

  Reply
 • Anneli
  1 December, 2017 at 08:03

  Influensan är här och jag känner mig så oglamorös, en julkalender från Decléor skulle pigga upp mig väldigt mycket.

  Reply
 • Ulrica johansson
  1 December, 2017 at 08:14

  När huden närmar sig femtio år,sätter livet sina spår. Med både jobb och studier på 175% skulle det vara underbart med en present. När tid och ekonomi inte räcker till att ta hand om varken hud eller händer,skulle det vara underbart med en julkalender.

  Reply
 • Marita
  1 December, 2017 at 08:14

  Bara för att jag älskar lite lyx i vardagen och är så dålig på att skämma bort mig själv!

  Reply
 • Anneli
  1 December, 2017 at 08:18

  Har redan en egen kalender men denna vore rolig att ge någon som vill öppna ALLA luckor på en gång… Postgången, du vet ;9

  Reply
 • Isabelle
  1 December, 2017 at 08:33

  Skulle kalendern till min mamma vilja ge
  För att få se henne le.
  För alla gånger hon fanns där
  För mig och mina syskon här.
  Hon aldrig sig något brukar unna
  Med kalendern jag skulle det kunna.

  Reply
 • Isabelle
  1 December, 2017 at 08:36

  .

  Reply
 • Sara
  1 December, 2017 at 08:44

  Jag har ingen julkalender i år. Jag är verkligen dålig på att unna mig själv saker. Den kalendern vore perfekt!

  Reply
 • Cecilia Block
  1 December, 2017 at 09:13

  Att få räkna ner med den här underbara adventskalendern skulle förvandla alla dagar till julafton ❤️‍♀️

  Reply
 • Cecilia+Block
  1 December, 2017 at 09:14

  Att få räkna ner med denna underbara adventskalender skulle förvandla alla dagar till julafton!

  Reply
  • cecilia Block
   1 December, 2017 at 20:19

   Radera denna det blev fel när jag skickade in den första och trodde inte att kommentaren kom med. Jag ber om ursäkt.

   Med vänlig hälsning,

   Cecilia Block ❤️❄️

   Reply
 • Alice
  1 December, 2017 at 09:18

  Hej! Jag vill vinna den här kalendern eftersom jag så sällan, med tanke på min studentbudget, unnar mig något i form av skönhet och smink. Det vore så roligt att få lyxa till det!

  Reply
 • Lina
  1 December, 2017 at 09:26

  En dröm att denna kalender vinna för att under december månad en lugn stund finna.
  Att i badrummet stå och smörja
  med fina krämer istället för min annars billiga sörja.
  En produkt om dagen fram till jul ger ett riktigt flow
  Då kanske jag på julafton bytt min glåmiga hud till en med lyster och glow

  Reply
 • Love
  1 December, 2017 at 09:30

  Nu i vintertider blir ens hy väldigt torr och irriterad och skulle verkligen behöva fräshas upp med massa hudvård! Tycker det är så roligt med hudvård, men eftersom jag pluggar på universitetet så är min budget inte den bästa och kan inte spendera så mycket pengar på det. Den här kalendern hade vart en dröm för en fattig student, en rolig grej som får en att tagga till julen i dessa uppsatstider och även fräsha upp hyn till jul och nyår!

  Reply
 • Jennelie
  1 December, 2017 at 09:38

  Jag har ingen julkalender detta år, hade verkligen livat upp stämningen! Sen har min hy blivit sämre så jag behöver verkligen något som hjälper mot den samt luktar gott såklart !

  Reply
 • Annika Andersson
  1 December, 2017 at 09:42

  Jag har missat att skaffa mig en kalender i år. Hade varit perfekt att vinna denna lyxkalender!

  Reply
 • Julia
  1 December, 2017 at 09:44

  Åh det hade varit helt fantastiskt att vinna denna julkalender!! Jag har aldrig haft råd med en skönhets-julkalender så jag skulle verkligen vilja ha en i år för att komma lite mer i julstämning och dessutom få testa på massa grym hudvård. Jag älskar ju hudvård och skulle gärna vilja ge min hud lite extra lyx nu innan jul och nyår.
  Kram <3

  Reply
 • Emelie
  1 December, 2017 at 09:46

  Denna skulle jag vilja vinna i present till mig själv då jag fyller på tisdag. Varit alldeles för mycket för mig ett tag nu, så har inte orkat engagera mig i välmående
  /lyx.
  Mvh

  Reply
 • Maja
  1 December, 2017 at 09:46

  I vinterns mörka tider vad kan då inte bli bättre än lite vård på min lilla hy. Som har ståt ut i -30 de senaste dagarna.

  Reply
 • Miriam
  1 December, 2017 at 09:55

  ÅMidnattvinterns köld är hård
  och min hud förtjänar lite vård
  Ingen mera vintertrött hy,
  med denna kommer man känna sig som ny,
  Finnar här och spruckna läppar där,
  det kan man verkligen råda bot på med en sån här.
  Vinner man denna så kommer man på nyårsfesten stråla som en stjärna
  och det vill i vart fall jag hemskt gärna,
  så å, vad jag önskar att jag har tur i år
  och vinner denna magnifika kalender ifrån Decleor!

  Reply
 • Tina
  1 December, 2017 at 10:11

  Jag hade gett den till min mormor som behöver lite mer lyx och flärd i sitt liv:)

  Reply
 • Tove
  1 December, 2017 at 10:13

  Jag skulle verkligen vilja vinna – tänk att i en månad som december, när man känner sig blek och i behov av en ordentlig makeover, få en uppiggande överraskning varenda dag! En riktig powerkalender med en uppiggande överraskning varenda dag. Ja tack! ❤️

  Reply
 • Malin storm
  1 December, 2017 at 10:20

  Vilken underbar kalender. Min dåliga gravidhy hade älskat att få lite lyxig omsorg ☺

  Reply
 • Emelie
  1 December, 2017 at 10:37

  Har haft ett riktigt ful-halvår där ingen frisyr tycks passa, hyn känns glåmig och svullen och inget smink i världen kan rädda mig. Skulle helt klart behöva en liten skönhets-knuff i rätt riktning!

  Reply
 • Angelica
  1 December, 2017 at 10:44

  Jag skulle vilja vinna denna till min starka mamma som har gått igenom så sjukt mycket i sitt liv men ändå står upp idag. ❤

  Reply
 • Stina Polvi
  1 December, 2017 at 10:51

  Det vore ljuvligt att denna kalender full av överraskningar vinna-
  till Nyår vara en strålande vacker kvinna <3
  Avsluta året helt på topp-
  börja ett nytt fyllt av hopp :)
  Sådan lyx gör mig helt svag-
  tänk om den som vann blev jag ?
  Då skulle jag verkligen lysa av lycka och känna mig bortskämd och fin…
  nu håller jag tummarna att den ska bli min <3

  Reply
 • Shopaholicsblogg
  1 December, 2017 at 11:02

  Första julen som nyskild, utan mina flickor som är hos sin pappa. En fin hudvårdskalender skulle värma denna julen. Hoppas på tur.
  Kram,

  Reply
 • Hannah
  1 December, 2017 at 11:16

  Jag skulle bli så lycklig om jag dagens pris skulle vinna, för att allt inom resultatrik hudvård dag efter dag kunna finna. Med Decleors produkter har man allt huden kan behöva, och jag skulle älska att alla dessa få pröva.

  Reply
 • Linda Mara
  1 December, 2017 at 11:19

  Jag får alltid snustorr hud på vinterhalvåret, speciellt på ansiktet. Har inte hittat någon bra produkt som funkar än. Har hört massa bra om Decleor så skulle så gärna vilja testa. Och ännu bättre att det är en julkalender för då blir det en ny överraskning varje dag :)

  Reply
 • Lotta Pettersson
  1 December, 2017 at 11:19

  Hej!

  Jag vill jättegärna vinna denna kalender då jag har haft problem med atopiskt eksem hela livet. Jag har testat, vad som känns som alla krämer i världen utan att egentligen hittat en favorit som funkar för mig.
  Också i och med att jag måste köpa så mycket nya krämer blir det väldigt dyrt. Därför skulle det vara toppen att vinna detta så jag kan få möjlighet att prova mycket olika krämer och förhoppningsvis hitta en kräm som faktiskt fungerar för mig :)

  Allt gott!

  Lotta

  Reply
 • Jessica
  1 December, 2017 at 11:20

  Åh, detta skulle vara en så himla fin present till mig själv då jag precis håller på att återhämta mig från min utmattningsdepression. Att få sätta sig själv lite i första hand med fantastiska produkter – vilken lyx!!!

  Reply
 • Jasmina
  1 December, 2017 at 11:29

  Stressad och trött redan decembers första dag, men nu vill jag ladda upp och bli lugn och glad! Med Decléors örter, oljor och aromaterapi – vill jag slappna av, njuta och helas inför julens fester och magi!

  Reply
 • jenny
  1 December, 2017 at 11:38

  En julkalender från Decléor,
  helt fantastiskt välmående huden den får.
  Att få testa underbara produkter var dag,
  som tar fram det bästa av mina ansiktsdrag.
  Strålande produkter,
  det vill jag ju ha,
  resultatet kan inte bli annat än bra!
  Snälla Tomten och Isastar,
  en julkalender från Decléor vore underbar!

  Reply
 • Minja
  1 December, 2017 at 12:05

  En adventskalender från Decléor skulle vara en häftig luxury för en fattig student som är inte hemma för julförväntning.

  Reply
 • Michaela
  1 December, 2017 at 12:16

  Nedräkning till jul i form av denna,
  det borde alla få ha en hemma!
  Fina mini julklappar varje dag,
  hoppas verkligen att vinnaren blir jag!

  Reply
 • Mirjam
  1 December, 2017 at 12:27

  Skulle gärna vinna denna för att dela med min syster! Har för tillfället ingen daglig hudvård alls så skulle behöva komma igång med det!

  Reply
 • Rebecca F
  1 December, 2017 at 12:33

  åh hade varit så roligt att vinna denna fina julkalender så man har en lucka att öppna varje dag fram till julafton! har fixat en julkalender åt sambon så hade varit mysigt att öppna tillsammans på morgonen! <3

  Reply
 • Jacqueline
  1 December, 2017 at 12:43

  Åh vilken super lucka! Älskar allt som har men skönhet att göra och speciellt hudvård! Gillar att prova nya märken och hitta nya favoriter! Har aldrig provat just Decleor, så vore fantastiska att få vinna denna lucka och få prova och hitta nya hudvårdsfavoriter till badrumsskåpet! :) kram!

  Reply
 • Sofie
  1 December, 2017 at 12:49

  Superkul att du fortsätter med julkalender även detta år, uppskattas!
  Jag skulle verklien vilja vinna för att lyxa till vintervardagen och min extrem trötta hud och kropp. Ibland är det ju faktiskt tillåtet att skämma bort sig själv, hih!

  Reply
 • Tatiana
  1 December, 2017 at 12:50

  Jantelag, släng dig i väggen är du snäll!
  För detta inlägg kan jag komma att få skäll!
  För i Sverige passar det inte att säga man är bra,
  men det har jag bestämt mig för att strunta i, ja!
  Jag är mamma och väldans bra, så det så!
  Jag leker, stöttar, uppfostrar och håller på!
  Förtjänar inte det att firas lite extra ibland så säg?
  Som med lyxig kalender från Décleor endast till mig..

  Kram!

  Reply
 • Hanna
  1 December, 2017 at 13:23

  Kommer slita mitt hår varje dag i december för att bli klar med den sista uppsatsen på juristprogrammet. Vore underbart att ha något sånt här att se fram emot för att kunna få lite ljus i mörka uppsatsdecember!

  Reply
 • Josefin
  1 December, 2017 at 13:23

  Jag vill skämma bort mig själv, mina barn går före allt
  Självklart och lite lyx i vardagen skulle göra mig lycklig :)

  Reply
 • julia
  1 December, 2017 at 13:29

  Med hjälp av Decleor kan jag bli en vackrare kvinna, tänk om jag detta fantastiska pris kunde vinna.
  Lite nya hudvårdsprodukter skulle göra min dag, det vore väl välbehövligt tycker jag.
  Jag har hört att Decleor inte testar på djur till exempel häst, vilket är ett stort plus och psst.. jag har även hört att dom är bäst i test.
  Så nu håller jag tummarna för jag har turen på min sida och hoppas att omgivningen av mitt tråkiga utseende ska klippa lida.

  Reply
 • Marthina
  1 December, 2017 at 13:36

  Huden, vårt största organ! Självklart vill jag att ta hand om min hud på bästa sätt jag kan. Mitt största bekymmer är att min hud och dess behov förändras med årstiderna. Nu i vintertid har jag extremt torr hud, medan på sommaren kämpar jag mot oljig hud. Värme kan ge utslag och kyla ger mig rodnad. Jag behöver olika produkter med olika funktioner för händer, ansikte, kropp osv. Med denna julkalender från Decléor skulle jag få möjlighet att ta hand om min hud och dess olika behov. Decléors naturliga innehåll dess avsaknad av parfym, färg och konserveringsämne skulle passa mig perfekt! Håller mina torra och nariga tummar för en vinst av denna drömkalender!

  Reply
 • JoHaNNa - Kreativ ensamstående mamma
  1 December, 2017 at 13:39

  jag vill vinna för att jag aldrig unnar mej själv något. som ensamstående mamma så går pengarna till dottern. dessutom är jag lite avis på dom som har en julkalender att öppna, när jag inte har någon själv :)

  Reply
 • Tingeling
  1 December, 2017 at 13:39

  Detta hade jag velat vinna nu när luften är så torr och kall, mysigt med ett lyxigt hemma spa varje dag

  Reply
 • Tingeling
  1 December, 2017 at 13:40

  vet inte om mitt första inlägg kom med, men hade varit trevligt med ett mjukt skönt sett nu när vintern gör en så himla trött

  Reply
 • Gabriella
  1 December, 2017 at 13:45

  Åhhhhh vilken drömvinst . Både jag och min hud skulle älska att vinna detta. Hur mycket jag än smörjer mig under vinterhalvåret så är jag torr. Letar med ljus o lykta efter nåt som faktiskt fungerar. Så detta vore underbart att få testa

  Reply
 • Annelie N.
  1 December, 2017 at 13:48

  Dags att sätta stopp och förbud,
  mot misskött och uttorkad hud.
  Med en oljekalender, snart det vänder.
  Lagom till julens kalas,
  har den blivit av med både torrhet och fnas!

  Reply
 • Astrid
  1 December, 2017 at 13:50

  Lite spänning varje dag, passar liten, stor, stark som svag.
  Med en julkalender från Decléor kan jag intyga ett bra slut på detta år.

  Reply
 • Amanda L
  1 December, 2017 at 14:01

  Jag har tänkt, tänkt och tänkt massa gånger på att jag borde köpa nånting till min hud. Känner nämligen inte igen mig själv längre. Min 20-åriga kropp visar upp en betydligt äldre sådan. Antar att det är sånt som händer när man är ny på universitetet. För mycket stress, för lite pengar, för lite mat och alldeles för lite sömn skadar utseendet mer än vad man tror.

  Att kunna lyxa till det med produkter från ett så fint märke tycker jag ändå att jag förtjänar.

  Reply
 • Cissi
  1 December, 2017 at 14:14

  Skulle så gärna vilja vinna och få lite uppiggning för min vinter & småbarnströtta hud

  Reply
 • Linnea H
  1 December, 2017 at 14:15

  Tänk att få en ny överraskning i 24 dagar,
  en lyxig produkt som huden behagar.
  För nu när vinterns kyla mot huden slår hårt,
  skulle jag verkligen behöva Decléors support,
  så jag i år till min torrhet kan säga hej då,
  önskar därför att jag denna kalender kan få.

  Reply
 • Amanda Jönsson
  1 December, 2017 at 14:23

  Jag skulle vilja vinna då jag aldrig haft en skönhets julkalender och det hade varit så kul att få prova på nya produkter ifrån ett nytt märke!

  Reply
 • Lisette Johansson
  1 December, 2017 at 14:28

  Min hy har spårat ur totalt nu när det blivit kallt! Så en kalender där man kan prova sig fram till förhoppningsvis några blivande favoriter! ⭐️

  Reply
 • Jerker
  1 December, 2017 at 14:29

  Min fru hade älskat denna kalendern så jag vill så gärna vinna till henne <3

  Reply
 • Johanna
  1 December, 2017 at 15:01

  Vilken dröm att öppna en lucka varje dag med massa härlig skönhet! Jag önskar att vinna den som klapp för mig själv för njutningsfulla morgonar i december!

  Reply
 • Sandra
  1 December, 2017 at 15:02

  Alltså det här slår ju alla chokladkalendrar i världen liksom!

  Reply
 • Pauline
  1 December, 2017 at 15:04

  Detta är mitt första år utan julkalender. Jaja, nevermind att jag är 25 och mina föräldrar alltid köpt en chokladkalender… Men visst känns det lite i hjärtat ändå. Och jag tror verkligen att detta hade varit plåster på såren, det hade gjort denna mardrömsmånad i skolan kul att se framemot, dag för dag!

  Reply
 • Elin H
  1 December, 2017 at 15:20

  Ute tassar tomten omkring på tå,
  Hoppas jag många fina klappar få.
  Skönhetsprodukter mig verkligen locka,
  Inget tråkigt som strumpor eller en klocka.
  Med adventskalendern och dess 24 klappar,
  Som dessutom är värd flera tusenlappar.
  Skulle jag inte önska mig något mera,
  Denna julklapp från Decléor jag så högt värdera!
  Håller nu alla mina tummar och tår,
  Att jag drömvinsten i lucka ett får!

  Reply
 • Hanna
  1 December, 2017 at 15:28

  Efter att ha slitit med svåra tentor och uppsatser under denna gråa höst tycker jag att jag förtjänar lite hudvårdslyx!
  Som student har jag inte mycket att röra mig med i månaden och därför blir hudvårdsprodukter något jag sällan lägger pengar på.
  Jag tror att användandet av Decléors produkter kommer fungera som terapi för mig… så jag orkar med den kommande vårterminen också!

  Reply
 • Caroline Torbjörnsen valberg
  1 December, 2017 at 15:37

  Önskar så att jag fick ge mig själv något, denna jul fick jag tyvärr prioritera ett livräddningsförsök på vår familjemedlem som tyvärr inte gick att rädda. Det tog hårt på oss känslomässigt och nu ställer den ekonomiska smällen till det för oss inför jul. Hoppas verkligen på tur då jag har ett gott hjärta och är mån om de som finns i min omgivning ❤

  Reply
 • Paola
  1 December, 2017 at 15:40

  Midvinternattens köld är hård,
  jag kämpar timma efter timma …
  Eländig torr hy i behov av vård
  – hur ska jag få mig att glimma?
  Ämlig och skrynklig, blek och trist
  finns det mirakel? Såklart, javisst!
  Jag sätter mitt hopp till Isastar & Decléor,
  så kanske en gnistrande jul jag ändå får!

  Reply
 • Anna
  1 December, 2017 at 15:43

  Satt igår kväll och fixade det sista på mina barns julkalender, är ju så roligt. Jag försöker blanda paket med upplevelser som 10min massage, välja mat, spela valfritt spel tillsammans… Nu vore det toppen om jag fick en egen mågott kalender.

  Reply
 • felicia
  1 December, 2017 at 15:44

  Det hade varit underbart att sitta tillsammans med mina favorittjejer (mamma och syrran) och öppna en julkalender tillsammans med dem dagen före dopparedan. Vi brukar nämligen alltid ha uppesittarkväll och göra och fina (nagellack, ansiktsmask, färgning av bryn etc), hur roligt komplement hade inte detta varit? Hur lyxigt!!

  Reply
 • sandra andersen
  1 December, 2017 at 15:53

  Att få bli som en barn på jul igen, fast varje dag fram till julafton, skulle vara en fest
  En festlig dröm till mer skönhet och ett finare jag varje dag
  Att få en present som vill min kropp att bli fin och bäst
  Skulle bli till glädje och göra mig lyckligt svag
  En välbehövlig gåva till mig efter ett år där jag upplevt som mest !

  Kram, Sandra

  Reply
 • MariaM
  1 December, 2017 at 16:32

  Wow, vilken vinst! Den hade definitivt lyckats få ordnaing på min hy så jagär ändande vacker tills tomten kommer!

  Reply
 • Vendela
  1 December, 2017 at 16:36

  Vill gärna vinna så jag kan ge den till mamma! Hon älskar verkligen olika skönhetsprodukter och jag vet att hon skulle bli jätteglad om hon fick den!
  Kram!!

  Reply
 • Ann-Sophie
  1 December, 2017 at 16:55

  Decleors julkalender där har man koll,
  där finns 24 luckor med OMG innehåll!!

  mirakelprodukter för mogen hud ett underverk som råder bot på det mesta.
  Ja Decleor bara det bästa bästa
  Ens hy den får sig en riktig kur
  av produkter, med härlig textur.
  Efterlämnar huden fast, len och fin,
  doftandes ungdom, full med protein
  Slätar ut rynkor, blir som ung härpå nytt
  utseendemässigt är man som förbytt!
  åldern har fått kapitulera,
  av forna linjer det syns inget mera.
  Så under min gran, jag hoppas få ett paket

  Reply
 • Viktoria jansson
  1 December, 2017 at 17:07

  Hej! För mindre än ett år sedan låg jag inne på sjukhuset och var tyvärr Påväg att dö. Allt jag önskade då var att få komma hem till min familj såklart men också att få hålla på med det jag drömmer om att få jobba med. Den drömmen är hudvård och smink. Älskar att sitta och bara kolla å peta med det. Så varför jag vill vinna detta är för att jag älskar att sminka mig och lägga hudvård. Får liksom en lugn tid utan att tänka på något annat. Sen ser jag ju allt med nya ögon nu när jag fått en chans till i livet. ❤️

  Reply
 • Anna
  1 December, 2017 at 17:19

  Maken tycker att jag efter 14 år tillsammans ser så hiskelig ut, att endast en kalender om drygt 3 000 kronor kan rädda julen. Hjäper ni mig?

  Reply
 • Elise
  1 December, 2017 at 17:21

  Det hade varit alldeles underbart att få lov att börja varje morgon med att öppna en lucka till – ett bra sätt att börja dagen och skämma bort sig själv på ett sätt som det inte annars finns råd till som student!

  Reply
 • Lotta
  1 December, 2017 at 17:23

  Har aldrig haft en skönhetskalender, så det skulle vara jätteroligt att vinna!
  Fast jag skulle nog ändå ge den till dottern om jag vann.

  Reply
 • Mackan
  1 December, 2017 at 17:41

  Oj, oj, oj, vilken härlig tävling! Jag skulle gärna vara med och tävla om detta fantastiska pris:)

  I vinterns kyla,
  mina kalla kinder yla.
  Med denna klapp,
  bli torra de slapp.
  När Rihanna sjöng lys starkt som en diamant,
  det för mig inte var helt obekant.
  Därför att jag gärna det testa,
  och med produkter från Decléor kommer min hud slå personbästa.

  Mitt rim kanske inte är det främsta,
  men vi får önska bättre lycka för nästa,
  nu ska jag på fiesta!

  Haha, god jul!<3

  Reply
 • Camilla Sandmark
  1 December, 2017 at 17:47

  Vad fantastiskt det skulle kännas att vinna denna ljuvliga kalender. den skulle förgylla vara dag och göra nedräkningen lättare. Inte bara den fram till julafton utan också tills det min strålbehandling är klar.

  Reply
 • Camilla
  1 December, 2017 at 17:48

  Har provat alla möjliga produkter för min torra, trötta och känsliga vinterhud och har äntligen hittat en ansiktscreme från decleor som gör att jag tom känner mig lite fräsch! tänk hur härligt det skulle kännas att få fylla på med ännu fler produkter från detta fantastiska märke, mer julklappar än så behöver jag inte ☺

  Reply
 • Julia
  1 December, 2017 at 17:57

  Jag brukar tyvärr inte ha turen på min sida men håller tummarna på vinst i den här härliga tävlingen.

  Ha en fin 1a december!

  Reply
 • Amanda
  1 December, 2017 at 18:05

  Vilken perfekt start på ett december, en härlig adventskalender med massa plåster för huden! Vore härligt med lite extra ompyssling för sig själv nu när det är kyligt & kallt :)

  Reply
 • Amanda
  1 December, 2017 at 18:37

  Skulle önska att få dela denna med min hudvårdtokiga vän Vi bor en bit ifrån varandra men skickar ofta små prover och travel sizes till varandra.

  Reply
 • Madelene
  1 December, 2017 at 19:01

  Jag älskar lyx och flärd och jag tycker själv att jag denna är så värd ❤️ Jag har stora problem med min hy efter cellgifter så detta är rena drömvinsten för mig! Håller tummarna hårt! Kram Madelene

  Reply
 • Rolf
  1 December, 2017 at 19:06

  Hej!
  Så fin julklapp till min kära fruga. Som garanterat åt henne skulle duga. Håller nu tummarna och hoppas få vinna. För då får jag julens lyckligaste kvinna.

  Reply
 • Robert
  1 December, 2017 at 19:08

  Tjena!
  Hoppas denna fina kalender få vinna. Till min älskade kvinna.

  Reply
 • Lina
  1 December, 2017 at 19:22

  Yes vad roligt att du kör julkalender iår igen, din var en av de bästa förra december :-D Håller tummarna iår! Skulle så gärna vilja vinna för att jag varit så dålig på att unna mig själv saker den senaste tiden. Sparar varenda slant jag får över så det vore superroligt att få testa denna julkalender. Kram på dig och glad advent!

  Reply
 • Rebecka
  1 December, 2017 at 19:27

  Jag skulle bli så glad om jag vann då jag älskar hudvård och speciellt lite lyxigare produkter så som de ifrån Decléor men har inte haft råd iår att unna mig en sådan dyr och fin julkalender till mig själv. Skulle bli överlycklig om jag vann och det skulle vara en unik möjlighet att få testa och upptäcka nya favorit produkter! Denna kalender kan man verkligen kalla “Goals”.

  Reply
 • Birgitta
  1 December, 2017 at 19:37

  Hejsan!

  Wow vilken vin vinst som jag hoppas få vinna. Då blir jag en väldigt tacksam och glad kvinna. Dom fina produkterna skulle jag och min hud tycka mycket om. Så nu önskar jag av hela mitt hjärta att dom till mig kom.
  Kram

  Reply
 • Maria Ekström
  1 December, 2017 at 20:11

  Har aldrig provat detta märke ,skulle då va så roligt att få en överraskning med spännande produkter varje dag enda fram till jul.

  Reply
 • Elin Mohlin
  1 December, 2017 at 20:32

  Innan man och barn var jag moderiktig och chic
  Och till skönhetsprodukter en stor del av lönen gick

  Men plötsligt var jag 40+ och stressad småbarnsmor,
  Pengarna går numera till vinteroveraller och vattentäta skor

  Mitt stökiga badrumsskåp liknar mest ett apotek,
  Inte undra på att huden är glåmig, trött och blek

  Så fina Isastar, min stora skönhetsinspiratör
  Jag längtar efter din superlyxiga vinst så jag tror jag dör.

  Jag hoppas så att jag december får börja,
  Med att mina kråksparkar och smårynkor få smörja

  Och med Décleors kalender skulle jag veta helt for sure,
  Att jag tar hand om min hud så bra som det bara går

  Reply
 • Sjuksköterskan
  1 December, 2017 at 20:38

  För att jag ger men sällan får,
  skulle jubla över vardagslyx från Decleor!

  Reply
 • Mikaela
  1 December, 2017 at 20:43

  Bästa oljorna jag testat!
  Letar jobb för fullt att köra samtidigt som mina heltidsstudier utan CSN :S så kommer bli en hektisk jul, vore skönt att få ta hand om huden då om kvällarna på bästa sätt, man vill väl vara fräsch och fin även 2018 :)

  Reply
 • Alma
  1 December, 2017 at 20:51

  Hej!
  Wow, vilken toppen lucka! Jag går sista året på förskollärarprogrammet och skulle bli överlycklig om jag vann alla dessa härliga produkter att unna min torra och trista hy då den skriker efter h.j.ä.l.p.
  Håller mina tummar att jag får testa dessa fina produkter :)

  Reply
 • Elisabet
  1 December, 2017 at 21:24

  Har jobbat hårt inför en deadline på mitt jobb idag, efter en slitsam höst med mycket arbete skulle det vara en perfekt återhämtning med denna julkalender från Decléor!

  Reply
 • Sara
  1 December, 2017 at 21:27

  Rent tyck-synd-om-mig-motivering, jag vet, men den är på riktigt! Jag hade köpt en lyxig chokladkalender från Summerbird, öppnade första luckan idag och den var tom! Du kan ju ana min besvikelse… Därför är jag lite ledsen och vill ha revansch på julkalendrarna. Dessutom gillar jag Decleor!

  Reply
 • Emma
  1 December, 2017 at 21:30

  Vilken fin vinst! Önskar vinna denna då min hud behöver piggas upp och med så här bra produkter så blir man absolut vinterfräsch❄️ Nu när julen börjar närma sig så finns det ingen tid till att skämma bort sig själv lite extra, vilket skulle behövas i julstressen även om det är en underbar tid!

  Reply
 • Ida
  1 December, 2017 at 21:47

  Detta hade varit drömvinsten efter en lång period med tråk-hy pga perioral dermatit som jag nu fått botat och klart! Lite extra glow hade inte skadat!

  Reply
 • Elin
  1 December, 2017 at 21:48

  Jag älskar överraskningar och såklart riktigt bra hudvård! Har ingen egen kalender i år, men tänk vad kul det skulle vara att få öppna en ny lucka varje dag. :) Har även väldigt torr hy, som knappast blir bättre av att jag jobbar ute nästan året om. Decleor har många bra produkter som skulle vara mer än välvårdande för min hy.

  Reply
 • Liselotte
  1 December, 2017 at 22:00

  Den här kalendern har jag drömt om,tänk att få en drömkalender, skulle bli så lycklig

  Reply
 • jessica
  1 December, 2017 at 22:12

  Mina barn sa idag att jag också en kalender borde ha
  Tänk om jag denna kunde vinna skulle jag inte bara deras vilja stilla
  Jag skulle bli så gla’ för att kunna öppna denna varje da’

  Reply
 • Mersiha
  1 December, 2017 at 22:29

  Jag brukar aldrig vinna nått så jag testar om lyckan vänder denna gång. Älskar decleor och deras produkter kram

  Reply
 • Anna
  1 December, 2017 at 22:39

  Jag skulle vilja vinna denna kalender åt min mamma. Hon är guld värd för mig! Och detta skulle sätta lite extra guldkant på hennes tillvaro håller tummarna!

  Reply
 • Merima
  1 December, 2017 at 22:52

  Jag skulle gärna vilja vinna denna kalender för att få prova på Decléor som jag annars inte skulle unna mig själv och för det andra vem vill inte vinna? :)

  Reply
 • Elisabeth Håman Block
  1 December, 2017 at 22:56

  För att jag duger som jag är.

  Reply
 • Kicki
  1 December, 2017 at 23:10

  Jag skulle ge den till min man. Då har han något fint att ge mig som jag vill ha.

  Reply
 • Fröken M
  1 December, 2017 at 23:11

  Vilken härlig vinst ! Den skulle jag verkligen vilja ha !

  2017 har varit ett tufft år för oss på många sätt och vis.
  Vi har genomlevt ett husbygge, upplevt hur byggföretaget gått i konkurs, skaffat nya hantverkare och börjat omigen från början.Pendlat mellan hopp och förtvivlan, men framför allt lagt ALL vår tid, energi och galet mycket pengar för att till slut ro projektet i land.
  Nu ska man visserligen inte ropa hej förrän man är över ån, men om exakt en vecka ska huset vara klart och vårt flyttlass kan gå !

  UNDERBART !!

  Men det här året har satt sina spår på många vis. Jag har fått avstå från “allt personligt som inte varit prioriterat” vilket resulterat i att min hy är både vintertrött, spröd och “stressad”.
  därför vore det en fantastisk LYX om jag vann den fina kalendern
  så jag kunde få rätsida på mitt yttre igen med riktigt bra och energigivande produkter :)

  Reply
 • Frida
  1 December, 2017 at 23:16

  Lyxen att som småbarnsförälder med en hud som är trött av både vinter och för lite sömn få skämma bort sig med denna fantastiska hudvård – och en ny överraskning varje dag! Ren njutning för både kropp och själ!

  Reply
 • Emelie
  2 December, 2017 at 10:27

  Hej fina Isa! Jag ska inte försöka dra på mig ett knepigt rim, för då åker mitt tävlingsbidrag ut lika fort som ögat haha.
  MEN att få chansen att vinna denna lyxiga goding hade vart en dröm rent ut sagt MAGISKT! Tänk att få starta sin lilla tråkiga gråa dag med en överraskning i form av skönhet, de kan alltså inte bli en bättre start på dagen enligt mig.

  Håller alla tummar och tår!! Kram

  Reply
 • Sanna
  2 December, 2017 at 21:18

  WOW, vilken drömvinst! Som ensamstående mamma är de sällan man unnar sig det där lilla extra, och någon egen adventskalender har jag inte haft på många år. Det vore därför underbart att få hem denna och njuta lite varje dag när en ny lucka öppnas.

  Kram Sanna

  Reply
 • Ruth
  3 December, 2017 at 17:21

  Igår fråga en vacker kille vad klockan var
  Jag flämtade till och stappla fram ett svar

  Han skymta min arm och jag kände att jag något sakna
  Mina handleder alldeles för nakna

  Jag visste att jag aldrig skulle få hålla honom i hand
  Utan en sju-jäklarns klocka med läckert armband

  ett ur som gav mig både attityd och elegans
  Ett sånt skulle verkligen få honom att tappa all sans

  Det är därför en Hector & Baines man måste ha
  Om man vill få en relation som fungerar riktigt bra

  Reply
  • isastar
   3 December, 2017 at 17:32

   Hej Ruth! Jag antar att denna kommentar ska ligga under dagens lucka och inte lucka nr 1? :-)

   Reply
 • Elle
  7 December, 2017 at 09:11

  Jag vilja vinna det här för att jag har inte haft nån julkalender på år men jag älskar julkalendrar♥♥Jag har bott i Sverige länge men har inte uppehållstillstånd och jag inte har råd med så micket tillexempel julkalendrar eller julklappar till mina syskon, föräldrar och vänner. Om jag vann jag bli den gladaste personen i världen och jag älskar skönhetsprudukter också !!!!!!♥♥♥

  Reply
 • Elle
  7 December, 2017 at 09:22

  Jag skulle vilja vinna för att jag älskar julkalendrar, julklappar och allt som har med jul att göra jag har inte haft någon julkalender eller har jag inte fått julklappar på år eftersom jag inte har uppehållstillstånd och vi har inte råd med julkalendrar eller julklappar till mig och mina syskon det gör att julen inte är så rolig/kul för oss vi har alltid tråkigt men om jag fick vinna så skulle jag blivit jätte glad och det skulle min syster och mina bröder också bli då skulle jag kunna ge något till mina föräldrar oxå !!Hoppas jag vinnnnnnneeerrr!!!!

  Reply

Leave a Reply