Meny
ISABELLES JULKALENDER 2017

Julkalender 2017 – Lucka 2

Lucka 2

I dagens lucka hittar vi ett av mina favoritmärken – Anastasia Beverly Hills! :-) Paletten Subculture har varit väldigt omtalad i år. Jag har den själv här hemma, missade ni mitt inlägg om den så kan ni läsa det här. Jag gjorde även en sminkning med den som jag postade här. Vinnaren får också en av ABH populära Glow Kits! Perfekt julklapp till dig själv, eller kanske en kär vän? :-)

Värde 1190kr

För att tävla

Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till midnatt. Var noga med att uppge korrekt e-mail så att jag kan nå dig om du vunnit

Lycka till!

Grattis Susanne! Du har ett mail från mig :-)

Vinnarens namn presenteras i detta inlägg och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

79 Comments

 • tova
  2 December, 2017 at 00:19

  Den står på dotterns önskelista men är lite över min budget, rätt mycket faktiskt, men vinner jag den vet jag en tös som blir glad

  Reply
 • Emelie+Wandel
  2 December, 2017 at 00:44

  Åh, att få experimentera med dom här guldklimparna hade varit guld. Särskilt till all julbord och allt firande.

  Emelie.wandel@yahoo.se

  Reply
 • Rebecka
  2 December, 2017 at 00:52

  Jag är med och tävlar om denna underbara lucka då jag har ett stort intresse för smink och skönhet och det är en stor passion i livet för mig, funderar faktiskt på att utbilda mig till make-up artist i framtiden! Dock är min budget när det gäller smink idag inte super stor och jag prioriterar oftast nödvändiga saker som jag måste ha varje dag typ fundation och puder.. Så det hade varit så roligt att ha lite mer spännande och festligt smink hemma i skåpet som kan plockas fram när det är dags för en utekväll till exempel! Har provat några produkter ifrån Anastasia tidigare b.la en limitid edition öggonskuggs palette som verkligen var helt fantastik! Och av bilden att döma ser denna paletten minst lika fanatiskt ut och inte tala om de magiska glow kitet..

  Reply
 • Ethel
  2 December, 2017 at 01:10

  Skulle vara fantastiskt kul att vinna. Älskar att sitta och sminka länge. Äger dock endast en liten ögonpalett (med fel färger) som jag haft i ett par år nu. Denna från ABH har helt rätt nyanser för mig Prioriterar ofta andra före mig själv så har inte unnat mig något Spännande i sminkväg

  Reply
 • Johanna
  2 December, 2017 at 01:33

  Jag skulle vilja vinna dels för att jag älskar smink, och älskar anastasias paletter (inte vågat mig på subculture ännu) och som en litet pepp pris till mig som håller på kämpar mig tillbaka till full tid på mitt jobb efter en lång sjukskrivning pga utmattningssyndrom.. det går framåt, och mitt intresse för smink är tillbaka med orken att engagera mig vore underbart att vinna ❤️

  Reply
 • Hanna
  2 December, 2017 at 01:34

  Till vardags blir det mycket häst,
  men det lediga helgerna innehåller ofta fest.
  Nästa gång man ska ut och fira en bra ritt,
  hade det varit roligt med ett nytt glow kit.

  Reply
 • Emma
  2 December, 2017 at 01:45

  Jag är med och tävlar om dessa fina produkter. Skulle jag nog all förmodan vinna så skulle jag dela dem med en vän som precis som jag prioriterar alla andra framför sig själv. Jag vet att hon skulle bli överlycklig och är det någon jag verkligen unnar allt i denna värld så är det henne.

  För övrigt tack för en fin blogg och tummen upp för julkalendern

  Reply
 • Caroline+Torbjörnsen+valberg
  2 December, 2017 at 05:05

  Jag skulle sätta guldkant på mig själv. Något många påminner mig om då jag engagerar mig i min omgivning väldigt mycket!

  Reply
 • Caroline Torbjörnsen valberg
  2 December, 2017 at 05:07

  Skulle sätta guldkant på mig själv. Många påminner mig om attbta hand om mig själv också då de vet att jag engagerar mig så mycket jag orkat för andra människors skull:)

  Reply
 • Sofia T
  2 December, 2017 at 06:52

  Nu åker skämskudden fram men tror att senast jag köpte ögonskuggor var tre-fyra år sedan…. med andra ord skulle den här paletten sitta riktigt fint och kanske göra att jag vågar testa lite mer! Och GLOW- jatack! Vinterglåmigheten råder….

  Reply
 • Amanda L
  2 December, 2017 at 07:57

  Wow. Färgerna tilltalar mig till djupet av mmitt hjärta.
  Kan bara drömma om att få sminka mig med det.

  Reply
 • Jacqueline
  2 December, 2017 at 08:41

  ÅH herregud vilken dröm lucka!! <333Älskar smink och tycker att det är så roligt att prova nya märken och produkter för att kunna hitta sina nya favoriter! Att få vinna detta skulle verkligen pigga upp just nu då jag både praktiserar heltid, har studier utöver det och jobbar varannan helg så denna vinst skulle verkligen pigga upp i vinter mörkret och ge mig lite ny energi! Och det skadar ju inte heller att få känna sig lite extra fin om dagarna ;) Hoppas verkligen på vinst då Anastasia är mitt favvo märke!! Kram kram!

  Reply
 • Anna Å
  2 December, 2017 at 08:59

  Wow vilken drömvinst! Vore så underbart att få unna sig själv en sådan palett! Har flera gånger varit och sneglat på den… men nu i julklappstider prioriterar jag att köpa saker till barnen – så att vinna en sådan palett till sig själv vore helt fantastiskt!

  Reply
 • Felicia
  2 December, 2017 at 09:20

  Åh denna lucka är ju helt underbar!
  Har alltid velat testa någonting från Anastasia men jag tvekar alltid på grund utav priset då jag aldrig känner mig värd något så fint så, detta hade varit ett perfekt tillfälle för mig att få känna mig lite extra fin med lite nytt smink att testa.
  Håller både tummar och tår att jag detta superkit får!

  Reply
 • Sara
  2 December, 2017 at 09:24

  Jag ska gifta mig i sommar och ska sminka mig själv. Har bra koll på vad, kinder och läppar men ögonen är lite av en akilleshäl.. Så jag behöver öva, vilket hade blivit ännu roligare om jag vinner detta pris!

  Reply
 • Merima
  2 December, 2017 at 09:37

  detta är något jag kollat på men tyckt att det varit för dyrt så därför skulle det vara perfekt att få vinna det istället!

  Reply
 • AnnaPanna
  2 December, 2017 at 09:41

  40+ och tycker smink är jättekul
  denna vore perfekt för att göra mig fin till jul

  Reply
 • Lina Karlsson
  2 December, 2017 at 09:44

  Men gu så fin! Är en vrålfattig student som har onödigt många foundations men löjligt lite ögonskuggor! Hade varit sköjj att se lite fancy ut till jul med denna palett! Plus aldrig testat något från abh förut!

  Reply
 • Huong
  2 December, 2017 at 09:56

  Något så fint har jag alltid önskat mig. Vore ju kul om man då kan vinna det till jul.

  Reply
 • Ewa Edwall
  2 December, 2017 at 10:07

  Vore verkligen lyxigt med denna palett, då jag tycker att sminkning inte alltid är så lätt! Här finns färger som smickrar och förhöjer, vem vet vad julen sedan röjer!

  Reply
 • Maria J
  2 December, 2017 at 10:08

  Åh, det här vore en perfekt julklapp till min highlightertokiga vän! Hjälp mig att göra henne glad genom att kunna ge henne detta kit i julklapp :)

  Reply
 • Emelie
  2 December, 2017 at 10:31

  Detta är sådan lyx på lyx på lyx produkter som man såååå gärna skulle vilja äga i sin lilla sminklåda, MEN som en liten student som man är måste ekonomin tyvärr gå åt annat och delen om att unna sig något gott har dessvärre inte blivit av på lääänge kan jag säga.

  Anastasia hon gör fantastiska smink produkter och jag hade gärna velat få testa på iallafall två utav hennes populära favorit om jag fick den möjligheten! Waow, en massa glädje dans hade de blivit av runt hela huset om man fick vinna!! Kram

  Reply
 • Johanna
  2 December, 2017 at 10:35

  Hört så mycket gott om Anastasia så det skulle vara kul att se om det stämmer! Dessutom kan jag aldrig få nog av snygga paletter :)

  Reply
 • Emily Wallin
  2 December, 2017 at 11:00

  Hoppas på att detta lyxiga smink-kit vinna, så att min älskade dotter i sin födelsedagspresent detta kan finna.
  Detta skulle bli en ypperlig present, då hon fyller efter första advent.
  Glamour, glitter och fnitter tycker hon är kul och det passar väldigt bra till jul!❤❤❤

  Reply
 • Amanda
  2 December, 2017 at 11:00

  Jag har en önskan om att utmana mig själv när det gäller mitt smink. Jag har ett stort sminkintresse men vågar inte sminka mig med ögonskugga om jag ska gå utanför mitt hem utan då är det bara concealer och mascara som gäller. JAg tror att denna fina palett skulle hjälpa mig i min utmaning.

  Reply
 • Love
  2 December, 2017 at 11:14

  Åhh vilken dröm!! Ett av mina största intressen är smink, och sen tiden när jag sminkar mig som en tid där jag bara glömmer allt och fokuserar på sminket. All stress bara försvinner och det är verkligen min favorit sysselsättning. Min favorit palett är Modern renaissance från ABH, sparade länge för att ha råd till den då jag är student och inte har bästa ekonomin. Att få dessa två paletter till min samling hade verkligen gjort allt! och så snygga höstliga sminkningar man kan göra med de gula nyanserna i subculture! och ett snyggt glow till nyår med glowkittet

  Reply
 • Christina
  2 December, 2017 at 11:17

  Jag är fascinerad över hur man kan variera sin makeup genom att kombinera olika nyanser. Men den här paletten finns oändliga möjligheter.
  Hur fantastiskt vore det inte att vinna dessa färger och få gå loss med ögonpenseln och glamma till det både till vardag och fest

  Reply
 • Anna J
  2 December, 2017 at 11:34

  Vore en underbart vinna detta och älskar deras produkter speciellt glowkiten är underbara.

  Reply
 • Sara
  2 December, 2017 at 11:38

  DRÖM!
  Vill vinna pga älskar paletter, framförallt highlightpaletten har jag drömt om att använda. Skulle bli gladast verkligen :)))

  Reply
 • Camilla
  2 December, 2017 at 11:39

  Om jag vann skulle jag ge bort det som en julklapp till min bästa vän som älskar dessa. Hon ställer alltid upp för andra, även i en stressig småbarnsvardag. Vill jag bli riktigt snygg så är det hon som hjälper till, min egen privata “makeup artist”

  Reply
 • Johanna
  2 December, 2017 at 11:52

  Åh vilken dröm det vore att vinna! Jag har ett stort intresse för smink men som student finns det inte jättemycket pengar att lägga på just smink. Har haft my eyes on både paletten och glowkitet länge men har inte haft råd. Det skulle vara så kul att ha något från ABH då jag hört så mycket bra saker om det märket!

  Reply
 • Hannah
  2 December, 2017 at 12:05

  Åh jag älskar det här märket, inte bara blir resultatet alltid flawless men det är också 100% fritt från djurtester och finns därför med på PETAs lista. Grymt bra, hade blivit så glad om jag vann detta

  Reply
 • Effie
  2 December, 2017 at 12:24

  Jag vill börja blogga! Och dessa kit inspirerar mig mer och mer till att börja snabbare, därför vill jag vinna :)

  Reply
 • Ellinor
  2 December, 2017 at 12:43

  Åh vilken fin lucka!! Har länge velat ha något från Anastasia för det verkar som att deras produkter har en sån grym kvalité. Har ett stort intresse för smink och skulle gärna experimentera med dessa paletter. Tyvärr begränsar min studentbudget mig från att köpa alla produkter jag vill testa. Hade varit superkul att vinna dessa! :D

  Reply
 • liselotte
  2 December, 2017 at 13:16

  Jag vill vinna för jag behöver verkligen förnya mig lite i min sminkning

  Reply
 • Sandra
  2 December, 2017 at 13:18

  Min bästavän älskar verkligen smink och speciellt märket Anastasia. Hon är den finaste personen som finns och förtjänar det bästa i livet. Nu är det så att dessa kit är över min budget så det skulle vara otroligt kul att få vinna dessa och ge de som julklapp till henne :)

  Reply
 • Anna
  2 December, 2017 at 13:23

  En sådan där box gör mig våt!

  Reply
 • My
  2 December, 2017 at 13:29

  För att jag ville kunna bli lite extra fin ;) Extra glow känns ju helt perfekt :D

  Reply
 • Johanna
  2 December, 2017 at 13:34

  Min dotter sitter klistrad framför youtube aall hennes lediga tid och produkter från Anastasia står högst upp på önskelistan, att få vinna skulle göra henne och hennes mamma(mig) så glada. Trevlig advent

  Reply
 • Susanne
  2 December, 2017 at 13:43

  Åh, har trånat efter den paletten så länge. Har nog tittat på varenda youtubevideo om den men har fortfarande inte riktigt känt att jag har råd att lägga pengarna på något som inte är livsnödvändigt när det är så många andra hål att stoppa lönen i. Highligtern skulle min syster få. Hade varit fint att kunna ge henne en så fin present som överraskning eftersom hon nog är den mest godhjärtade människan på jorden.

  Reply
 • Karin Eriksson
  2 December, 2017 at 13:55

  Det skulle nog va ganska lätt
  Att bli vackrare med denna palett
  Den kan ge mig Christmas sparkle
  Så jag strålar som Megan Markle
  Hoppas vinna denna gåva
  Vore lyxigt kan jag lova

  kachen78@hotmail.se

  Reply
 • Kamilla
  2 December, 2017 at 13:58

  Den fina paletten står som nummer två på dottern önskelista. Tänk om jag skulle vinna den vilken lycka. Lyxigt värre.

  Reply
 • katarina
  2 December, 2017 at 14:05

  Efter regn (massa tårar hela 2017) kommer sol och regnbågar. Denna palett får försätta mitt ansikte inför nya tag

  Reply
 • Jannike
  2 December, 2017 at 14:11

  Varför ska jag dessa ha?
  Jo för att jag är så himla bra
  Dessa samlingen kompletterar
  När jag nu i rim briljerar
  Med väldigt mycket flow
  Får jag en palett med glow
  Likaså en palett för öga
  Förväntningarna är så höga
  Tack på förhand Isastar
  Denna vinst är underbar

  Reply
 • Linnea H
  2 December, 2017 at 14:19

  Vilken vacker palett, den skulle jag vilja vinna nu så jag kan lyxa till sminkningen lagom till vinterns alla festligheter.

  Reply
 • Rebecca F
  2 December, 2017 at 14:32

  Har precis börjat orka ta hand om mig själv lite igen efter ett väldigt tufft år. och hur bra hade lite nytt smink inte passat då! självklart hade jag delat med mig av vinsten med min kära syster!

  Reply
 • Tingeling
  2 December, 2017 at 14:38

  efter ett år men mycket studier och dyr kurslitteratur, så har man inte mycket pengar över att lägga på sig själv, så lite nytt smink skulle sätta en guldkant på skoldagarna :)

  Reply
 • Maja
  2 December, 2017 at 14:43

  Råkar stå på min önskelista iår :)

  Reply
 • Jessica
  2 December, 2017 at 14:54

  Om jag denna kunde vinna hoppas jag åter min glamor finna.

  Reply
 • Emma
  2 December, 2017 at 15:18

  Åh! Jag skulle så gärna vilja vinna paletten för att jag MÅSTE bli bättre på att sminka mig! Till nyår vill jag vara grym, men för att lära mig måste jag ha bra och snygga skuggor!

  Reply
 • Hanna
  2 December, 2017 at 15:28

  Men åh vilken vacker palette!
  Att få sminka sig med denna skulle vara fett

  Tycker smink har blivit väldigt roligt
  Att få öva med denna skulle göra livet mera soligt

  Något som piggar upp
  När december tvingar budgeten att gå i stödgrupp

  Hoppas nu att du detta rim roligt skall finna
  Så att jag dessa fina priser kan få vinna!

  Reply
 • Linda Mara
  2 December, 2017 at 15:51

  Jag har alltid velat testa Anastasias produkter och blir alltid avundsjuk när andra lägger upp så fina bilder på deras smink och sminkningen. Förhoppningsvis får jag också testa :)

  Reply
 • Hilda
  2 December, 2017 at 16:11

  Har länge velat testa anastasias glow kit. Att dessutom få med subculture-paletten hade ju inte gjort saken sämre! Hoppas jag blir den lycklige vinnaren!

  Reply
 • Amanda Jönsson
  2 December, 2017 at 16:46

  Jag skulle vilja vinna detta kitet ifrån Anastasia för att jag länge velat prova detta populära märke, men såklart räcker pengarna inte till… Jag lever på 0 kr i inkomst pågrund av social ångest och skulle vara otroligt glad över denna julklapp till mig själv!

  Reply
 • JoHaNNa - Kreativ ensamstående mamma
  2 December, 2017 at 17:03

  jag är helt enkelt i behov av nytt smink och som ensamstående mamma så läggs alla pengar på dottern istället för mej själv

  Reply
 • Astrid
  2 December, 2017 at 17:11

  Jag har precis börjat experimentera mer med ögonskuggor och starkare färger som jag annars aldrig brukar använda. Jag har verkligen fått upp ögonen för just ögonskugga, glittriga, matta, pulver eller gel. Oavsett så är det verkligen superkul! Jag skulle framför allt vilja hugga in i färgerna untamed och edge i denna palett. Jag ser framför mig hur dessa två färger tillsammans kan bilda en unik och intressant look.

  Reply
 • Ann-Sophie
  2 December, 2017 at 17:35

  julen står för dörren med glitter och glamour
  och i juletider är alltid väntan så stor
  min dotter stora önskan är i år
  att Anastasia julkit hon får
  Drömmer om denna fantastiska kit
  makeup som blir exklusiv och fläckfritt.
  om jag vinner ske ge..
  som får min älskade dotter att le

  Reply
 • Stina+Polvi
  2 December, 2017 at 18:02

  Jag har ett litet barn som blivit stort
  hon spelar instrument, sjunger på gymnasiet, hon har vuxit för fort <3
  Ett hjärta stort och varmt, fylld av glädje, sprudel och lycka-
  detta vore drömen för henne när hon klär sig för show, fixar sig och ska sig smycka :) <3
  Att använda det bästa är viktigt tycker jag
  för detta märke är jag svag <3
  Hoppas enpresent till henne vinna,
  då vore hon världens lyckligaste unga kvinna <3

  Reply
 • linnea
  2 December, 2017 at 18:20

  Drömvinst!! Har länge kollat på deras glow kit men aldrig riktigt haft råd med det, och subculture paletten har så spännande och annorlunda färger, som jag aldrig annars brukar använda. Hade varit så kul att kunna experimentera med!

  Reply
 • Tatiana
  2 December, 2017 at 18:28

  Alltså ååhh, wow vilken drömvinst! Sambon åker till Belgien med vänner över en weekend och jag har noll planer på vad jag ska hitta på då. Skulle vara underbart att vinna denna palett och prova alla skuggor och experimentera med olika sminkningar. Nu mässar jag bara “Vinn!, Vinn!, Vinn!”

  Reply
 • Madelene
  2 December, 2017 at 18:46

  Vilken drömvinst Jag hoppas få skämma bort mig själv med denna fina vinst ❤️Det tycker jag själv att jag är värd då jag har det tufft privat just nu med sjukdom ❤️HÅLLER TUMMARNA HÅRT!

  Reply
 • Matilda Strömdahl
  2 December, 2017 at 18:49

  Vilken grym vinst! Med min begränsade ekonomi, eftersom jag studerar har inte möjligheten att lägga dem pengarna på denna dröm-palette Jag har precis fått upp ögonen för smink och vill lära mig mer och denna palette har jag hört så mycket bra om, den står på min topp 3 på min önskelista och skulle bli oerhört glad om jag vann! <3

  Reply
 • Åsa H
  2 December, 2017 at 18:50

  Färg på ansiktet mitt,
  fixar detta kit !

  Reply
 • ÅsaH
  2 December, 2017 at 18:51

  Färg på ansiktet mitt,
  det fixar detta kit !
  Jag vill se bra ut,
  nu är det på glåmigheten slut !

  Reply
 • Olivia
  2 December, 2017 at 19:24

  Något som saknas i min necessär, är färger som mitt ansikte klär. Och något som bidrar med glow och glans, och ger min trötta hy en chans;
  Att se fräsch och fin ut, trots att jag på tentor lägger allt krut. Sena nätter med plugg och stress, bidrar ju bara till en hy som blir less. Så här behövs det lite lyster, så att min hy slipper vara så dyster ✨

  Reply
 • Elin+Mohlin
  2 December, 2017 at 19:45

  Huvudet snurrar, hjärtat bankar och benen mig inte bär,
  så förälskad i Subculture jag faktiskt är,
  så för att skingra decembermörkret på allra bästa vis,
  drömmer jag så om ditt allra finaste pris!

  Reply
 • Michaela
  2 December, 2017 at 20:01

  Jag skulle bli själaglad om jag vann denna lucka. Efter ett tungt år fyllt av sjukdom, bortgång och mörker börjar jag lite smått känna att jag är på banan igen. Jag hittar ljusglimtar och skrattar mer och mer för varje vecka. Jag vill att mitt gamla, glada jag ska återvända till både insida och utsida, och det sistnämnda kan detta hjälpa till med. Jag skulle helt enkelt bli jätteglad!

  Reply
 • Lotta
  2 December, 2017 at 20:35

  Jag skulle så gärna vilja överraska dottern med den här fina vinsten! Färgerna hade passat hennes gröna ögon, och det hade varit roligt att kunna ge henne något ordentligt med kvalite. Istället för mina gamla ögonskuggor som hon har nu.

  Reply
 • cecilia Block
  2 December, 2017 at 21:13

  Har aldrig testat detta märket själv men av de resultat jag sett skulle det vara fantastiskt att få pröva till jul och nyår ❤️

  Reply
 • Sanna
  2 December, 2017 at 21:17

  Wow, vilket fantastiskt pris! Här hemma är det inte längre bara jag som behöver och önskar mig smink. Utan nu när dottern har börjat bli allt äldre och äldre så är det något som även hon önskar hem. Det vore därför fantastiskt att vinna det här kitet, då det skulle bli en perfekt julklapp till dottern som drömmer om sin egna sminkväska med smink inuti. Sen skulle väl förstås jag gå och nalla lite när jag behöver låna ;) precis som hon gör med mitt nu.

  Kram Sanna

  Reply
 • Julia
  2 December, 2017 at 21:31

  Med en passion för makeup och skönhet, trots att alla produkter kostar en förmögenhet, är denna luckan något för mig, så fantastiskt att jag knappt kan tro min display. Glow och färg från favoritmärket, kommer absolut bli som kronan på hela verket, en bra slut på detta år, när 2018 bakom hörnet står.

  Reply
 • Sara H
  2 December, 2017 at 22:01

  Å detta vill jag vinna till mig själv. Jag skulle vilja vinna detta till mig själv för att jag är en som många mammor som lägger pengarna på sina barn och gubbe istället på att lägga lite på sig själv också. Detta kit har jag velat ha länge. God jul och gott nytt år :)

  Reply
 • Elisabet
  2 December, 2017 at 22:36

  Vill gärna vinna detta smink till mina döttrar, 12 och 15 år!

  Reply
 • felicia
  2 December, 2017 at 22:49

  Dessa har varit välomtalade på youtube och skulle jättegärna vilja testa dem in real life. Jag älskar att experiementera med smink, men har tvärr ingen färgstark palett hemma, jag skulle behöva gå utanför min comfortzone!

  Reply
 • Jasmina
  2 December, 2017 at 22:55

  Wow! Vore perfekt till pop-partyt snart!!!

  Reply
 • Tina
  3 December, 2017 at 19:21

  Det skulle vara fantastiskt att få testa lite nytt smink. Känner att jag fastnat i gamla vanor. Samma puder, samma mascara under typ 15 år tid. Skulle behöva lite ny inspiration!

  Reply
 • Johanna
  4 December, 2017 at 11:16

  Åh vore en dröm att vinna!
  Älskar smink och allt där omkring men är sällan jag kan unna mig något av de dyrare märkena, vore så kul att vinna!

  Reply
 • Johanna
  4 December, 2017 at 11:46

  En tjejs dröm …men tyvärr ej inom en students budget :S Något man självklart önskar sig och som hade varit perfekt för att få det där lilla extra på julen, för utseendet å själen

  Reply
 • Gil
  4 December, 2017 at 18:36

  Fick precis en allergisk reaktion (troligen för att allt mitt smink är gammalt ) fick gå igenom och slänga. Har bara 3 ögonskuggor kvar! Behöver nya roliga att leka med men kan inte bestämma vad jag vill ha och allt är så dyrt. Men litar på din smak

  Reply

Leave a Reply