Meny
ISABELLES JULKALENDER 2017

Julkalender 2017 – Lucka 3

Lucka 3

I dagens lucka hittar vi en superfin klocka från Hexter & Baines. Det här är ju inte en skönhetsprodukt men jag tycker att dessa klockor är så himla fina och jag äger en själv, så jag är så glad att kunna få ge en till en av er också! :-)

Värde 1595kr

Här kan du läsa mer om klockan

För att tävla

Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till midnatt. Var noga med att uppge korrekt e-mail så att jag kan nå dig om du vunnit

Lycka till!

Grattis Annelie N! Du har inom kort ett mail från Hexter & Baines :-)

Vinnarens namn presenteras i detta inlägg och kommer kontaktas via mail utav mig. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

94 Comments

 • tova
  3 December, 2017 at 00:22

  PÅ senare tid har jag börjat känna mig sugen på en riktig klocka igen, var nog 15 år sen jag bar en sån sist så det är hög tid nu…

  Reply
 • Pernilla S
  3 December, 2017 at 01:17

  Åh jag äger bara en plastig lila och en rosefärgad som börjar se lite sliten ut! Så jag har länge tänkt köpa en ny men har fått prioritera annat. Har bara använt klocka i nåt år, innan var jag helt emot det men sen insåg jag att det är ju fint med klockor :)

  Reply
 • Lotta
  3 December, 2017 at 01:31

  Då jag snart fyller år (den 22/12) faktiskt 55 och jag behöver en ny klocka vore det toppen med en fin present innan jul.

  Reply
 • Merima
  3 December, 2017 at 01:45

  Jag älskar att överraska och göra folk i min närhet glada. Därför skulle jag bli superglad om jag vann och fick ge bort den som present till någon i min närhet! Vem vill inte ha en sån här stilren klocka? :)

  Reply
 • Emelie Wandel
  3 December, 2017 at 03:21

  Den hade gjort sig himla fint på min handled ;) efter att min favoritklocka gick sönder har jag inte riktigt prioriterat en ny. Och en av kvalité. Men nu kanske jag får chansen ändå! Håller tummen!

  Emelie.wandel@yahoo.se

  Reply
 • Annelie N.
  3 December, 2017 at 07:17

  Minut för minut i ur och skur,
  hoppas nu att jag har tur.
  Vill inte missa fler bussar och tåg,
  jag då hos Isa tävlingen såg.
  Något som passar till blus av siden
  och som håller ordning på tiden!

  Reply
 • madde
  3 December, 2017 at 07:54

  jag skulle ge klockan till min man! vi har nyligen blivit föräldrar (vår dotter är 8 veckor) och jag skulle vilja göra något fint för honom. han är helt fantastisk med vår dotter och jag ser sidor hos honom jag aldrig sett förut, känner mig nykär trots 9 år tillsammans. fantastisk känsla?! den här klockan i julklapp till honom skulle verkligen göra mycket :)

  Reply
 • Fröken M
  3 December, 2017 at 08:14

  ”EFTERLYSNING”
  Tidsoptimist söker partner in crime.
  Gärna en klassisk skönhet, som vet värdet av att vara i tid.
  En vän som vill ”vara” min högra hand till både vardags och fest.
  Ja hoppas på juligtur…
  – Kan det här kanske vara MIN ”Fröken Ur” ?

  Reply
 • Fanny
  3 December, 2017 at 08:29

  Så snygg!! Har alltid bara haft plastiga, billiga klockor så att få en “riktig” klocka av bra kvalité skulle ju vara drömmen! Älskar att bära klocka då jag tycker att det livar till en hel outfit!

  Reply
 • Annika+Andersson
  3 December, 2017 at 08:56

  En klocka som är ett smycke som är en klocka skulle göra mig vackrare och vänner och familj gladare eftersom jag skulle komma i tid lite oftare :D

  Reply
 • Victoria
  3 December, 2017 at 08:59

  Denna klocka vill jag gärna ha
  För min förra fungerade ej så bra
  Denna kommer smycka min tomma arm
  Och ger då mig en extra charm

  Reply
 • Carina
  3 December, 2017 at 09:01

  Julklapp som kan locka.
  Att få denna fina Klocka.

  Reply
 • Malin storm
  3 December, 2017 at 09:24

  Skulle gärna vilja vinna denna klocka ursnygg. Jag äger tyvärr ingen klocka. Dags att börja använda klocka nu. Det är snyggt och praktisk

  Reply
 • Maria
  3 December, 2017 at 09:35

  Min klocka är sedan 1985 och är lite omodern. Dessutom så håller armbandet på att gå sönder. Är verkligen i behov av en ny snygg modern klocka. Tycker att det verkligen är på tiden att jag får en!

  Reply
 • sandra+andersen
  3 December, 2017 at 09:39

  Med en fin klocka på armen är den nära till hands
  och tiden behöver man inte fundera på var den fanns
  tiden går fort när man har roligt
  denna klocka är riktigt stilren och snygg är den troligt
  en gåva med tiden mer närvarande skulle vara en fin julgåva !
  Kram sandra

  Reply
 • Birgitta strindin
  3 December, 2017 at 09:42

  Den fina klockan skulle jag vilja ge till min dotter i julklapp

  Reply
 • Johanna
  3 December, 2017 at 10:04

  En klocka kan verkligen vara en identitet,
  oavsett om den sticker ut eller är diskret.
  Drömmer om en enkel och klassisk modell,
  en klocka som funkar såväl dag som kväll.
  På jobbet till skjorta och kavaj,
  på helgen när det stundar partaj.
  Hexter & Baines uppfyller mina krav,
  av vackra klockor har de ett helt hav.
  Ett litet konstverk att bära år efter år,
  lika fin trots att tiden går.
  Vore så roligt att bära en vacker klocka,
  jag lovar – den här vinsten verkligen locka!

  Reply
 • cecilia Block
  3 December, 2017 at 10:05

  Denna var helt ljuvlig, som ett smycke. Skulle känna mig oerhört fin i denna om jag vann.

  Reply
 • Ann
  3 December, 2017 at 10:11

  Jag är en Hockeymamma som flyttat med min son som går hockeygymnasium, alla mina pengar går åt till honom, unnar mig själv sällan något. Skulle bli så glad om jag skulle vinna denna fina klocka som skulle ge lite guldkant i tillvaron . Tack för en väldigt rolig blogg att titta in i.mvh Ann

  Reply
 • Frida Elmgren
  3 December, 2017 at 10:18

  En klocka jag behöver för att hålla koll på tiden framöver. Telefonen är smidig att titta på men då är det viktigt att inte batteriet urladdats då.
  En vacker klocka jag en gång fick men tung den var så jag hade fortsatt min arm bar.
  Denna verkar lätt och nätt
  Jag håller nu tummarna att du med ditt trollspö ska slå och att jag denna julklapp ska få.

  Reply
 • Jennie
  3 December, 2017 at 10:20

  Påväg tillbaka till arbetslivet efter en lång sjukskrivning för utmattningen skulle jag med denna på armen lättare komma ihåg att ta mina pauser o stanna upp, för vem vill inte snegla på denna i tid o otid? ;)

  Reply
 • Michaela
  3 December, 2017 at 10:22

  Vilken bra lucka! Jag gick in och tittade på inspirationsfilmen på deras sida och wow vilken stilren och snygg klocka! Den skulle vara så kul att vinna!

  Reply
 • Johanna
  3 December, 2017 at 10:23

  Väldigt klassisk och elegant! Den skulle bli ett bra komplement till typ varje outfit! Håller tummarna :)

  Reply
 • J.
  3 December, 2017 at 10:31

  Åh, en så klassisk och stilig klocka vill jag verkligen få I julklapp!
  Jag genomgick en stor operation för tre veckor sedan och kommer vara sjukskriven ett tag till. Tanken på att komma tillbaka till jobbet gör mig lite orolig, då mitt självförtroende har fått sig en törn av allt som hänt mig sista tiden. Att få ha en power klocka på armen skulle ge mig lite fake styrka, och det heter ju fake it til you make it. Det skulle vara första steget till att återfå kraft och återgå till mitt vanliga liv.

  Reply
 • Caroline Torbjörnsen Valberg
  3 December, 2017 at 10:41

  För att den skulle symbolisera att tiden är det mest värdefulla vi har tillsammans med nära och kära ❤

  Reply
 • Julia
  3 December, 2017 at 11:05

  Jag har en vän så underbar och fin, med ett inte så fyllt smyckeskrin. Och då tiden är något hon aldrig kan hålla, skulle folk tro att det är någon som kan trolla, då hon för en gångs skulle komma i tid, krävs det inte i väntan på henne så mycket tidsfördriv. En klocka så himla fin som denna skulle hon gilla, ja hon blir alltid så glad för även det pyttelilla. Och hennes vackra leende, passar verkligen hennes utstrålning och utseende. Det var längesedan man ett leende på hennes läppar såg, och det hade verkligen behövts inför kommande luciatåg.

  Reply
 • Katja
  3 December, 2017 at 11:20

  Med reumatisk sjukdom kan jag tyvärr inte ha ringar så en snygg klocka som denna kan på handleden blinga. Få känna mig fin och hålla reda på tiden.

  Reply
 • Agnes
  3 December, 2017 at 11:28

  Jag hade blivit så lycklig om jag vann klockan. Har letat efter en klocka men aldrig hittat någon som fallit mig i smaken. Denna klocka är ju ursnygg och skulle sitta perfekt på min arm☺️

  Reply
 • Ida
  3 December, 2017 at 11:36

  Wow, Vilken vacker klocka Hade varit en dröm att äga en sån. Jag är student o har inte mkt pengar så har inte råd o köpa mig någon julklapp i år. Hade blivit så glad för den.

  Reply
 • Sofia H
  3 December, 2017 at 11:53

  Jag känner lite, att tänk att få glänsa med en tidlös vacker klocka på mitt nya arbete som jag efter tre års heltidsstudier har kämpat mig till. Klockor är en sådan dyrare accessoar som jag inte unnar mig även fast jag så gärna vill ha en. I år prioriterar jag fina klappar till mina nära och kära som gått igenom alldeles för mycket i år. Glädjen blir fantastiskt stor om jag har turen på min sida en dag som denna. Glad första advent!

  Reply
 • Sara
  3 December, 2017 at 11:55

  Denna klocka vore underbar att vinna
  för att som lärare är det svårt att hinna.
  Mina fina elever är klara i knoppen
  att motivera dem är toppen.
  Med denna härliga klocka
  kommer jag dem i tid kunna locka.

  Reply
 • Anna Berglund
  3 December, 2017 at 12:07

  Helt enkelt för jag inte äger någon klocka o det är inte passande att alltid fiska fram mobilen för att kolla vad klockan är

  Reply
 • Monica
  3 December, 2017 at 12:13

  Det är snart fyra år sedan min dotter föddes. För två år sedan kom sonen. Under hela denna tid har jag slutat med klocka, mest för att den är i vägen då jag ammar. Vill inte riskera att riva barnet med en hård klocka. Nu är det dags att sluta amma. (Sonen håller inte med!) Och då jag ska tillbaka till arbetet hade det varit roligt med en snygg klocka.

  Reply
 • Jonna
  3 December, 2017 at 12:29

  Jag fyllde 30 några år sedan och har känt att det är dags för mig att lära ha en klocka på armen. Tycker det är så snyggt och skulle passa perfekt till min stil på jobbet.

  Reply
 • Hannah
  3 December, 2017 at 12:47

  Väldigt fin vinst ✌ Jag skulle bli jätteglad om jag vann.

  Reply
 • Johanna
  3 December, 2017 at 13:14

  Jag skulle vilja ge denna klocka till min fina mamma i julklapp för att hon alltid ställer upp för mig och älskar mig villkorslöst. Har precis flyttat till min första lägenhet och hon har hjälpt mig så enormt mycket med allt, och nu efter flytten så är budgeten lite tajt och den här klockan skulle innebära att jag kunde ge tillbaka lite till världens bästa mamma <3 <3

  Reply
 • EvaMar
  3 December, 2017 at 13:16

  En underbar klocka – ett smycke så elegant
  gör mig ju till en tjusig OCH punktlig tant!

  Reply
 • Marie
  3 December, 2017 at 13:19

  Men åh, jag blir alldeles nostalgisk över att se klockan. Hade en nästan lika dan i matt silvermetall för många år sedan men som jag tyvärr tappade. Blir lika förälskad i modellen när jag ser den igen och gissar att den kärleken kommer att bestå. Hoppas få bli en lycklig vinnare!

  Reply
 • Caroline
  3 December, 2017 at 13:19

  Oerhört fin! Jag jobbar som lärare på högstadiet vilket innebär att jag alltid är på språng och springer mellan lektioner. Med denna klocka på armen hade jag nog aldrig kommit för sent till en lektion ;)

  Reply
 • Jacqueline
  3 December, 2017 at 13:20

  Oj vilken fin klocka! Stilren och snygg!! Äger ingen klocka trots att det är så sjukt snyggt! Kan verkligen piffa till en enkel outfit, tänker denna klocka till helsvart, snacka om perfektion!! Skulle bli så glad om jag vann! Kram!

  Reply
 • Ulla Persson
  3 December, 2017 at 13:23

  Så snygg klocka!
  Som jag ha letat efter en lite större men med tunnar boett.
  Skulle sitta som en smäck på min arm!

  Reply
 • Emelie
  3 December, 2017 at 13:28

  Jag skulle så gärna vilja vinna en klocka. Slutade använda klocka när min senaste pajade, så har nog inte haft en på ett år. Häromdagen insåg hag hur viktigt det är att ha en klocka då jag hade glömt mobilen hemma då kunde jag ju inte kolla tiden dör, haha.

  Reply
 • Rebecka
  3 December, 2017 at 13:33

  Jag skulle vilja denna helt underbara klockan då jag länge letat efter en klocka just i denna stilen, en klocka som även fungerar ihop med en festoutfit! Vilket jag verkligen tycker att denna klockan gör då den är så stilsäker och snygg, skulle passa perfekt under julens festligheter..!

  Reply
 • Sofie A
  3 December, 2017 at 13:38

  Jag vill presentera mitt solljus Margareta,
  hon är världens bästa mor ska du veta,
  en kärlek så djup, fantastisk och villkorslös,
  har hon stått ut med mig hennes lilla vikingatös,
  vi bor långt ifrån varandra sedan många år,
  och saknaden är stor som du kanske förstår,
  inte ofta jag henne med presenter kan skämma bort,
  speciellt med en fin klocka av bästa sort,
  nu håller jag tummarna för turen att vinna,
  så jag kan överraska min superkvinna

  Reply
 • Anna
  3 December, 2017 at 13:39

  Att ha en riktigt fin klocka som denna vore verkligen jättekul.
  Snälla Tomten, jag önskar mig denna ur-snygga klapp
  allra mest denna jul!

  Reply
 • Anna
  3 December, 2017 at 13:43

  Att ha en riktigt fin klocka som denna vore verkligen kul.
  Tomten, detta är klappen jag allra helst vill ha denna jul!

  Reply
 • Hilda
  3 December, 2017 at 13:44

  Jag har precis börjat jobba och är i stort behov av en klocka. Ser proffsigare ut än att kolla på mobilen. Hoppas jag vinner! :)

  Reply
 • Tingeling
  3 December, 2017 at 13:57

  En klocka hade varit bra, jag studerar varje dag. Med ett ur jag ej sent ska komma till matte och bild jag slipper jogga.

  Reply
 • Nina Pisto Berg
  3 December, 2017 at 13:58

  Funktion och skönhet i ett och åtminstone en anledning att släppa mobiltelefonen för en “tid”.

  Reply
 • Nina
  3 December, 2017 at 14:00

  Funktion och skönhet i ett samt en anledning att släppa mobiltelefonen för en “tid”.

  Reply
 • Amanda L
  3 December, 2017 at 14:00

  Har en nära vän som förtjänar en riktigt fin klocka. Hon har pratat om att hon bore köpa en, väldigt länge nu. Men osäkerhet och brist på pengar har kommit ivägen.
  Kanske är den här tävlingen en räddning. Hoppas, hoppas.

  Reply
 • Linnea H
  3 December, 2017 at 14:17

  Åh, jag älskar deras klockor! Jag skulle gärna vilja utöka min “klocksamling” (som i dagsläget endast består av 2 klockor…) med en av Hexter & Baines vackra klockor.

  Reply
 • Josefine
  3 December, 2017 at 14:35

  Jag tog av min gamla slitna klocka i januari då jag blev utbränd, nu är jag på gång igen och börjar jobba heltid nästa vecka. En ny klocka vore en påminnelse för mig att hålla fokus men ändå ta det lugnt…

  Reply
 • Yevgeniya Unanova
  3 December, 2017 at 14:38

  Måste tidigt upp varje arbetsdag och hinna till jobbet halvsju. Varit utan klocka nu ett år och kommit sent MÅNGA ggr. En vacker klocka skulle vara mig till stor hjälp. Så jag VILL bara vinna denna dyrgrip.

  Reply
 • Cissi
  3 December, 2017 at 14:49

  Att smycka min arm med en nätt klocka,
  Skulle nog min omgivning chocka.
  Träningsklockan jag oftast har på,
  Även när jag inte till gymmet ska gå.
  Hoppas bli dagens lyckliga vinnare!

  Reply
 • Malin Öhlund
  3 December, 2017 at 15:19

  Jag har länge letat efter den perfekta klockan men inte hittat den än, men när jag gick in på din blogg och såg denna så blev jag bara alldeles kär! Såå fin :)

  Reply
 • Frida S
  3 December, 2017 at 15:41

  Superfin klocka! Jag är verkligen dålig på att passa tider och ska börja på ett nytt jobb nästa vecka, hade varit en jättekul belöning och ännu roligare att komma i tid till jobbet haha
  :D

  Reply
 • Ellinor
  3 December, 2017 at 15:59

  Min nuvarande klocka har gått sönder och det hade varit så kul att få möjlighet att vinna denna! Då jag studerar nu, hade det passat perfekt med en ny fin klocka! :)

  Reply
 • Hanna
  3 December, 2017 at 16:03

  Vill vinna denna till mig själv som morot för att avsluta min uppsats, det sista på juristprogrammet! Håller tummarna :)

  Reply
 • Julia Mattson
  3 December, 2017 at 16:13

  Åh så himla snygg! Tänkt köpa nåt liknande eller kanske önska mig i födelsedagspresent då jag fyller år snart (4/1-18) så detta hade passat perfekt som tidig present

  Reply
 • Sara Källström
  3 December, 2017 at 16:45

  Har haft samma klocka sen jag var 18 år, alltså snart i 17 år! Nu börjar den ta ut sin rätt och jag skulle så gärna vilja ha en liknande! Och precis denna du lottar ut är i min stil! Så snygg och elegant! Dessutom fyller jag 35 nu i december så det hade vart en härlig present att få som jag skulle vårda länge och bära stolt!

  Reply
 • Anna
  3 December, 2017 at 16:48

  Nuvarande ambandsur fick jag av en tidigare make, och det går ju inte längre. Jag vill inte längre påminnas om honom varje gång jag tittar på klockan. Nytt liv – ny klocka! Ny make…? :)

  Reply
 • Sara
  3 December, 2017 at 16:50

  Min senaste riktiga klocka fick jag för mer än nio år sen, men den har blivit både för liten och omodern. Sen dess har jag köpt billiga klockor av H&M-typ men de håller typ bara några månader innan batteriet stannar.
  På mitt jobb (som optiker) är jag väldigt beroende av tid, av att hålla den och av att veta vad tiden är.

  Reply
 • Vilhelmina
  3 December, 2017 at 17:14

  Min mamma fyller snart 50 och det skulle betyda så mycket för mig att ge henne en riktigt fin present, hon jobbar inom vården och jobbar långa nätter, men hon klagar aldrig, hon brinner verklign för att hjälpa människor. Som fattig student har jag sällan råd att skämma bort min mamma men i år, vill jag gärna ge henne en ny fin klocka!

  Reply
 • Raili Pikkusaari
  3 December, 2017 at 17:26

  Önskar verkligen nu vinna klockan fint och snygg .Behöver också nu att kan kolla tiden alltid och kan inte ha fram min mobil hela tiden .
  Överlycklig blir om jag nu vinner.Perfekt födelsepresent också när fyller år nu Anandagsjul .

  Reply
 • Raili Pikkusaari
  3 December, 2017 at 17:29

  Önskar verkligen och behöver också .Klockan viktig till mig och kan inte ha alltid franm min mobil ,Fyller år Annandagsjul att perfekt födelsedags present till mig är den snygga klockan

  Reply
 • Sanna
  3 December, 2017 at 18:01

  WOW, vilken toppen tävling! Som ensamstående förälder är det sällan det ges utrymme för att lyxa till det lite extra, och de få gånger det gör det, så tycks det alltid komma något annat före som prioriteras. Det vore därför fantastiskt kul att vinna den här fina vinsten, för det är ju bra många år sedan jag hade en klocka sedan. Det var min gamla med Mimmi Pigg, så nu känner jag att det är hög tid för en ny.

  Kram Sanna

  Reply
 • jenny
  3 December, 2017 at 18:02

  Att ha en klocka är praktiskt taget bra,
  hjälper mig med alla dagens bestyr.
  Men har ingen klocka varken hemma eller på min arm, tråkigt nog.
  Om min mobil går sönder blir det jobbigt, tanken har slagit mig några gånger men får aldrig tummen ur.

  Reply
 • Hanna
  3 December, 2017 at 18:12

  För att jag aldrig någonsin ägt en klocka i mitt liv. Att få den här som debutklocka skulle inte alls vara fel.

  Reply
 • Sandra
  3 December, 2017 at 18:25

  Sen förra året har jag inte längre någon armbandsklocka då favoritklockan föll i golvet och gick sönder, så därför letar jag efter en ny som kan hjälpa mig hålla koll på tiden

  Reply
 • Stina+Polvi
  3 December, 2017 at 18:26

  Vill du vara snyggast
  här är märket som ger stilen tryggast :)
  Hexter & Baines är sådan kvalitet, dessutom fantastiskt bra
  klockan får mig lätt snyggast tycker jag <3
  Så många märken jag då kan kasta
  med bästa klockan har man koll och behöver inte vara rädd för stillen eller börja hasta ❤

  Reply
 • Jonas Randeblad
  3 December, 2017 at 18:43

  Hexter & Baines har något som gör att det klickar
  önskar mig en klocka som på handleden tickar!

  Reply
 • Tina
  3 December, 2017 at 19:24

  Känner verkligen att klockor börjar göra comeback på riktigt. Det skulle vara så skönt att slippa att vara så beroende av mobilen. Kanske ett steg i rätt riktning att skaffa en klocka. Och dessutom en supersnygg detalj som passar till allt, jobb som fest. Klassiskt!

  Reply
 • Liselotte
  3 December, 2017 at 19:28

  Jag har bara ägt billiga skräpklockor så skulle vara så kul med en riktigt fin klocka, plus att jag är väldigt beroende av en fungerande klocka på jobbet

  Reply
 • Yvonne
  3 December, 2017 at 20:03

  Säger som det är, jag har ingen koll alls på klockor men tydligen är det en sådan här skönhet min dotter vill ha.

  Det skulle vara jättekul att få ge henne det hon verkligen önskar sig i julklapp i år (istället för en billig kopia som det tyvärr brukar sluta med).

  Glad första advent!

  Hälsningar
  Yvonne

  Reply
 • Anna Bäckman
  3 December, 2017 at 20:19

  Med tidlös design och enkel form,
  tar denna klocka mig med storm!

  Reply
 • My
  3 December, 2017 at 20:28

  Vill ju såklart kunna håla tiden med stil. :D Perfekt och stilren :D

  Reply
 • AnnaPanna
  3 December, 2017 at 20:53

  Skulle vara fantastiskt att få bära denna som ett smycke på min arm..

  Reply
 • Alice
  3 December, 2017 at 21:21

  Åh vilken fin! Behöver verkligen en ny klocka och denna vore helt perfekt ✨

  Reply
 • Jessica
  3 December, 2017 at 21:22

  Bara för att jag mitt i allt är värd något fint till mig själv<3!

  Reply
 • Jessica
  3 December, 2017 at 21:26

  Bara för att jag mitt i allt är värd något fint själv<3!

  Reply
 • Emma
  3 December, 2017 at 21:38

  Jag vill vinna för att jag har haft samma klocka i åratal och fick häromdagen en kommentar från en vän att den börjar se lite sliten ut. Då insåg jag att den faktiskt är väääldigt sliten (har nog inte velat inse det innan för jag älskar den så mycket!) men den var billig och inte av så bra kvalitet så det är väl dags att slänga den. Men klockan är min bästa accessoar så att få ha den här fina klockan på handleden istället skulle göra mig så glad!

  Reply
 • Rebecca+F
  3 December, 2017 at 21:48

  Jag hade så gärna velat vinna denna snygga rose klocka för att jag älskar att bära rosafärgade smycken för det passar så fint till mitt röda hår! och jag borde bli bättre på att bära klocka, det är ju så fint!!

  Reply
 • Anna+J
  3 December, 2017 at 21:57

  Skulle vara fint att ha den fina klocka i sin ägo och kunna bära den med stil.

  Reply
 • Katta
  3 December, 2017 at 22:07

  Jag surfade precis runt i jakt på klockor och skulle därför bli superglad om jag ist hade turen att få vinna den här fina :)

  Reply
 • Emelie
  3 December, 2017 at 22:43

  Åååh vad jag har velat ha en klocka. Jätte länge har jag gått i de tankarna men inte vetat vilken jag ska välja! En sån klocka är ju superfin och skulle passa perfekt ! Perfekt för att se mer ”seriös” ut i sitt arbete också! Grym blogg! ❤️

  Reply
 • Anna
  3 December, 2017 at 22:51

  Men hur snygg är inte klockan jag är fortfarande den typen som går runt med mobilen o kollar klockan. Detta vore ju perfekt med en klocka på armen så man snabbt o smidigt kan se tiden. Håller tummarna!!

  Reply
 • Tanja
  3 December, 2017 at 22:56

  Älskar klockor och har alltid en på armen, börjar bli dags för en ny och denna var ju bara för snygg

  Reply
 • Kam
  3 December, 2017 at 23:16

  Hej,
  klockan är så stilren och är något som skulle passa mig. Jag älskar klockor och har alltid en på mig.

  Reply
 • Malin
  4 December, 2017 at 00:12

  Klockan går men batterierna står. Så ser det it i min vardag. Med en klocka på armen skulle jag kanske hinna hålla mannen i famnen

  Reply
 • Alexandra
  4 December, 2017 at 06:50

  Jag har aldrig ägt en egen klocka om man bortser från prinsess och barn klockor som liten. Det skulle verkligen vara kul att få en ny klocka och denna klockan är ju jätte snygg! :)

  Reply
 • Emelie
  5 December, 2017 at 10:46

  Kortfattat! För att jag faktiskt INTE äger en ända klocka och gärna hade önskat mig en i silver, lite stilren och enkel till mina kommande festliga outfits! Kram

  Reply
 • Raili Pikkusaari
  7 December, 2017 at 12:44

  Skulle behöva ny klocka när min gamla klocka slutat visa rätta tider .
  Perfekt födelsedags present till mig som fyller år Annandagsjul

  Reply
 • Annelie N.
  10 December, 2017 at 18:10

  Hej Isa,

  Tack för en fin vinst och mycket trevlig blogg! Med vänlig hälsning, Annelie

  Reply

Leave a Reply