Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

The Burgundy Bar

Glad första advent på er! ♥ Hur firar ni idag? Jag ska träffa hela släkten, så mysigt :-)

Vad kul att ni gillar julkalendern förresten! Förra året körde jag ju nästan inga “vanliga” inlägg under december men de tänkte jag göra i år. Därför kikar jag in här idag för att visa er den här fina paletten som fångat min uppmärksamhet!

Maybelline har släppt en ögonskuggspalett som heter The Burgundy Bar. Som jag nämnt tidigare så är den här färgskalan med lite röda, lila och bronsiga toner väldigt populära just nu. Jag gillar det!

Den här paletten är jättefin och väl värd att spana in. Det enda jag kan tycka är lite tråkigt är att de tre ljusaste skimriga färgerna ser ganska likadana ut. Här under där jag swatchat dom ser dom faktiskt lite olika ut men i verkligheten tyckte jag att dom nästan inte gick att skilja på.

Nedan har jag swatchat på bar hud utan primer och med torr pensel. Ändå helt ok pigment. Vill man ha ännu mer metallisk känsla så rekommenderar jag fuktad pensel :-)

5 Comments

 • Hannah
  3 December, 2017 at 12:51

  Hej! Har sett att Body Shop har lanserat en Ny års kalender där man öppnar luckor från jul till ny år! Undrar om du skulle kunna göra ett inlägg som är som detta fast med den, är sugen på att köpa den. Men skulle vilja veta mer, typ som ifall det var en grej du ska göra varje dag osv. Tack i förhand!

  Reply
  • isastar
   3 December, 2017 at 16:08

   Hej Hannah! Jag har missat att dom släppt en sån kalender! Eftersom jag inte har den så blir det lite svårt, men vi få se! :-) Tycker generellt att de är lite svårt med att visa innehåll i kalendrar eftersom jag inte vill spoila för dom som har kalendrarna :-)

   Reply
 • Lotta
  3 December, 2017 at 15:08

  Den är jättefin! Har kikat lite på den, börjar verkligen gilla sådana färger!

  Reply
  • isastar
   3 December, 2017 at 16:08

   Håller med dig! Jag har flera stycken nu med dessa färgskalor. Så fint! :-)

   Reply
 • EmikicPek
  17 November, 2023 at 04:26

  This activity forms phenolic and acyl glucuronides best place to buy cialis online forum

  Reply

Leave a Reply